zorg en het onderhoud van een vinyl deck

Stap 1 – Veeg de Deck

Stap 2 – Spoel de Deck

Stap 3 – Controleer voor Stains, Rust of Mold

Stap 4 – Voorkom Grease spetters

Stap 5 – Verwijder Vlekken

Stap 6 – Verwijder Grease Spots

De samengestelde dek, of vinyl dek, is uitgegroeid tot een populaire keuze voor huiseigenaren, in plaats van de meer traditionele houten dekken. Hoewel houten vloeren zijn aantrekkelijk, hebben vinyl decks bewezen dat veel makkelijker te onderhouden, langzamer te verslechteren, en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Niettemin blootstelling aan de elementen, kinderen en huisdieren, betekent dat ze geen onderhoud nodig. Toch, door het instellen van een eenvoudige routine om uw vinyl dek schoon te maken elk voorjaar en de herfst, en door de onderstaande 6 stappen, kunt u uw vinyl deck blijven kijken aantrekkelijk en in staat zijn om ervan te genieten voor de komende jaren.

Voordat u begint met het opruimen van uw vinyl dek, vegen het grondig om vuil of vuil te verwijderen, zoals onkruid, gras, modder en vuil die zijn gevangen in de raad van bestuur scheuren. Als het puin je het verwijderen omvat los materiaal zoals bladeren, het gebruik van een bladblazer kan helpen verminderen de tijd die nodig is om dit vuil uit je deck te verwijderen.

Als er een goede drainage voor u dek, gebruik maken van een tuinslang af te spoelen resterende puin dat niet kon worden losgemaakt door vegen of te blazen met een bladblazer. Het is belangrijk om te zorgen dat u niet zwembaden of stilstaand water, dat na verloop van tijd vlekken en schade aan uw deck oppervlak kan veroorzaken vertrekken.

Voordat het schrobben van het dek, op zoek naar vlekken, roest en schimmel op uw terras. Hoewel deze vlekken het dek kan zijn doorgedrongen en zijn erin gebakken door stralen van de zon, zult u in staat om de meeste van hen te verwijderen als u het dek regelmatig te controleren het hele jaar door en vang ze vroeg. Vindt ze veel moeilijker te verwijderen als je hen in staat stellen op het dek te blijven voor een langere periode.

Als u een barbecue te gebruiken op het dek, gebruik dan een beschermende splatter guard onder je grill om te voorkomen dat morsen en vet van vlekken.

Verwijder vlekken door toevoeging van een commerciële schoner om een ​​emmer warm water en het schrobben van de vlek met een harde borstel. Schimmel te verwijderen op dezelfde manier. U kunt roestvlekken makkelijker te verwijderen als u een commerciële reiniger die oxaalzuur bevat gebruiken. Gebruik geen bleekmiddel op uw dek om vlekken te verwijderen totdat het is ten minste twee jaar oud.

Een commerciële ontvetter gekocht bij uw lokale hardware winkel is de beste optie voor het verwijderen van vetvlekken. Scrub je deck met dit soort van schonere nadat u het dek met een gewone stofzuiger hebben geschrobd en hebben nog steeds gevonden vetvlekken overgebleven;. Als je de macht wassen apparatuur te gebruiken, beperkt het gebruik ervan te besproeien en het spoelen van het dek. Met het brede platte straal en spuit langzaam en gelijkmatig in de richting van het dek graan.