wijzigen sloten uzelf of huren van een pro?

Het veranderen van de Lock Yourself

Wanneer een professionele call

Als je jezelf in een situatie waar je sluizen moet veranderen, kan het volgende proces de ervaring snel en eenvoudig ofwel door het invullen van het werk zelf of dat iemand het voor je doen.

Onderzoek de klink van de deur om te bepalen welk merk van het slot is. Koop de zelfde slot van een plaatselijke bouwmarkt. Meet de set van de deur door het meten van de klink naar het midden van de deurknop terug. Met een schroevendraaier, draai de deurslot schroeven. Verwijder de twee voorste en achterste stukken deurslot van de deur. Draai de schroeven van de deur rand. Verwijder het laatste deel van het deurslot. Plaats de nieuwe slot in de deur. Bevestig de vergrendeling aan de rand van de deur met de schroeven. Zet de twee voor- en achterpand samen in de deur. Bevestig de onderdelen met de schroeven.

Problemen met de deur of het slot moet reden voor het bellen van een professional om de vervanging te doen. Een ouder gebouw met originele vergrendeling mechanismen kunnen problemen bij het vinden van een passend slot veroorzaken. Wat de reden ook mag zijn, als je besluit om contact op met een professionele slotenmaker moet u de persoon van een gerenommeerde, betrouwbare en veilige business.