voordelen van terrazzo werkbladen

Going Green met Terrazzo Werkbladen

Hitte bestendig

Bestand tegen krassen

Bestand tegen vlekken

Schoonheid zonder de kosten

Terrazzo vloeren zijn in gebruik sinds de oprichting honderden jaren geleden door steenhouwers maar terrazzo werkbladen zijn pas in gebruik genomen onlangs. Terrazzo aanrecht hebben niet veel van terrazzo vloeren verschilden in de manier waarop ze worden gemaakt. Het gebruik van terrazzo werkbladen groeit in populariteit onder het huis flipper gemeenschap vanwege hun veelzijdige natuur. Het artikel dat volgt zal lay-out waarom terrazzo werkbladen zijn gunstig voor u als huiseigenaar.

De aard van terrazzo vloer is gebaseerd op het idee van groen. Dit geldt voor terrazzo werkbladen ook. Honderden jaren geleden, toen de steenhouwers eerste kwam met terrazzo vloeren, het was een manier om materialen te recyclen. Zij wilden het product ze gebruikten maximaliseren. De rijken zouden uitgewerkte vloeren gemaakt van marmer en meubels en standbeelden bestellen. De overmaat marmeren was weg afgevoerd uit de steenhouwers en later in combinatie met beton vervolgens bedekt met geitenmelk te geven schijnen. Het idee achter terrazzo werkbladen is hetzelfde. Naast het gebruik van beton ze recyclen nog stukjes marmer en glas te terrazzo werkbladen te maken. Deze werkbladen zijn een van de groenste toevoegingen aan uw huis kunt u te maken.

Werkbladen die niet uit te voeren of warmte te behouden is zeer belangrijk om een ​​huiseigenaar. Marmer heeft de neiging om warmte te handhaven gedurende een tijdsperiode en tegel nog meer. Terrazzo werkbladen, echter niet. De werkbladen gemaakt van deze materialen afkoelen vrij snel en hebben warmte niet op een eventueel evenals zijn neef. Terrazzo tellers zal ook niet schroeien en donkerder als u een heet voorwerp direct op het oppervlak te stellen zonder een warmte-pad.

Marmer en graniet zijn zeer eenvoudig te krabben, maar als gevolg van het hoge gehalte aan glas en beton, terrazzo werkbladen weerstaan ​​meer misbruik. Sliding potten en pannen over het oppervlak of het laten vallen van voorwerpen op het zal niet leiden tot krassen te verschijnen. Wanneer krassen doen verschijnen kunt u de meeste van hen uit buff met een zeemleren lap.

Stone werkbladen zijn berucht voor het aantrekken van vlekken als een magneet. Terrazzo werkbladen kunnen vlekken, net als alle anderen, maar ze staan ​​langer dan de anderen. Je moet de werkbladen correct af te dichten om voor hen om hun weerstand tegen vlekken te behouden en te proberen om het maandelijks te doen.

Terrazzo werkbladen zijn meestal gemaakt van gerecycled glas met cement of hars als een bindmiddel samen met vlekjes van marmer. De combinatie van glas in verschillende kleuren en stijlen en marmer geven terrazzo werkbladen een prachtig uniek patroon. Velen houden van deze werkbladen, omdat ze lijken op marmeren werkbladen, maar als gevolg van de gerecycleerde materialen die ze zijn niet zo duur. Dit feit alleen al maakt het een groot product voor flippers. Ze kunnen terrazzo werkbladen installeren om de waarde van hun flip te verhogen, terwijl het maken van de schoonheid en het gevoel van marmer. Voeg terrazzo vloer en je zal een extravagante ruimte zonder de prijs te hebben.