voordelen van porseleinen tegel

belangrijkste voordelen

Het installeren van porseleinen tegel

Porseleinen tegel biedt een scala aan voordelen die hebben bijgedragen aan zijn booming populariteit. Het is niet alleen sterker dan gewone keramische tegels, maar het is ook beter bestand tegen vocht en vorst. Porseleinen tegels zijn ideaal voor gebruik in beide gebieden met veel verkeer en buiten. Veel winkels verkopen korting porseleinen tegels, die hen aantrekkelijk vanuit monetair oogpunt van maakt.

Porseleinen tegels worden gebakken bij zeer hoge temperaturen en vervaardigd onder hoge druk, waardoor ze maakt ze sterk niet alleen sterk tegen brand en chemische schade, maar ook en krasbestendig. Porseleinen tegels zijn verkrijgbaar in ongeglazuurde, matte en gepolijste afwerking. Lagere vochtopname leidt tot minder vlekken en eenvoudig te reinigen. Porseleinen tegels hebben geen afdichting nodig. Ze kunnen gemakkelijk worden gereinigd met een vochtige dweil of doek, en ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende stijlen en ontwerpen.

Met een goede planning en de juiste materialen, kunt u eenvoudig porseleinen tegels te installeren op uw muren of vloeren. Voor de installatie, zorg ervoor dat de grond schoon is, zelfs, en sterk. Markeer het midden van de installatie ruimte en plaats de tegels in een droge run om je te helpen bepalen of je nodig hebt om veranderingen in de lay-out te maken. Meng de mortel en beginnen met het leggen van de tegels. Plan uw werkpatroon, zodat u niet hoeft te lopen over nieuw te leggen tegels. Grout de lijnen tussen de tegels, en veeg overtollige specie met een vochtige doek.