voordelen van een gashaard blower

Verwarming Efficiency en Low Cost

Thermostaat Vermindert de Electricity Bill

Verminder Geluidsniveaus

Verhoging Comfort Niveau in de kamer

Er is een discussie over de vraag of een gashaard blower draagt ​​bij aan levels te troosten. De meeste fabrikanten beweren dat gas open haard kachels produceren zowel stralingswarmte als convectie warmte. Stralingswarmte wordt niet geholpen door ventilatoren en blowers kan niet helpen om de luchtcirculatie beïnvloeden buiten de onmiddellijke omgeving van de haard.

bezighouden met de kosten van energie en efficiëntie mensen erop aandringen dat de gashaard blower verwarming efficiëntie zal toenemen en daarmee de kosten op de lange termijn te verminderen, omdat het comfort niveaus snel worden bereikt. De meeste makers van gashaard eenheden heeft u de mogelijkheid van het opnemen van de ventilator in de open haard eenheid te geven, en dit wordt beschouwd als een haalbare optie als u op zoek bent naar een gashaard blower. Nogal wat gashaard eigenaren kunnen niet eens bewust dat ze al een blower geïnstalleerd met het apparaat. Kosten voor blower kan een factor zijn, maar in vergelijking met de prijs van de basiseenheid, deze extra kosten vrijwel verwaarloosbaar.

Een van de eerste dingen te zoeken wanneer u van plan bent om een ​​ventilator te installeren is een model dat een heeft een ingebouwde thermostaat. Dit zal uw haard te reguleren en daarmee de kosten te verlagen, vooral als je het hebt ingesteld op een hoger niveau. Milieuactivisten wijzen erop dat je thermostaat instellingen, zodat moet worden ingesteld dat u comfortabel bij het dragen van een jas. Een shirtsleeve comforttemperatuur zal alleen maar toenemen uw stookkosten en gebruik meer gas.

Geluidsniveaus kunnen verhogen met een gas open haard blower, maar de betere modellen hebben dit teruggebracht tot bijna fluisterend. Een van de comfort van een open haard in de oude dagen was het aangename geluid van de ruis en het geknetter van het hout, waardoor u nog meer beschermd voelen, dus een beetje lawaai zou meer dan aanvaardbaar zijn voor een gemiddelde woning bewoner.

Een gashaard blower beweegt de lucht in de kamer wordt verwarmd. Het werkt min of meer als een waaier, door te zuigen in onverwarmde lucht vanuit de kamer en blazen het uit door middel van de open haard. De afstand van de ventilator het algemeen beperkt tot de capaciteit van de ventilator, maar hoge capaciteit blowers zal het geluidsniveau toenemen en kan zelfs leiden tot ongelijkmatige verwarming in een kamer. U moet ervoor zorgen dat de meubels rond de open haard niet de ventilator aan enige gebieden te verwarmen rond de open haard te beperken, want dit kan ertoe leiden dat u extra warmte nodig hebt als je verder weg bent gezeten, dus het verhogen van uw stookkosten.

Aanjagers en haard roosters kunnen worden gecombineerd, en een aantal gas haarden zulke waarover de rooster bestaat uit holle buizen. Zodra de open haard brandt, wordt de lucht in de holle pijpen van het rooster ook opgewarmd. De aanjager wordt gebruikt om ze op te blazen in de kamer en circuleren de hitte. Elektrische punten zijn een must voor een ventilator, en moet er op worden toegezien dat de bedrading gebeurt met materialen die onverlet warmte.

Een gashaard blower kan het comfort in een ruimte te verhogen, en met een bijgevoegd thermostaat automatisch het gebruik van energie te controleren.