voordelen van een betonmolen pool deck

Veiligheid eerst

Geweldig voor DIY Projecten

Eenvoudig te installeren

Eenvoudig te repareren

Een gemakkelijke keuze

Nu dat je hebt je droom zwembad geïnstalleerd, is het tijd om te beslissen wat voor soort dek je wilt, en er zijn veel goede redenen om een ​​betonmolen zwembad dek te kiezen. Het gebied rond uw zwembad is net zo belangrijk als het zwembad zelf, niet alleen voor de toegang tot het zwembad, maar voor activiteiten als onderhoudend, barbecuen of zonnebaden. U wilt dat gebied zo goed uitzien en zo comfortabel en veilig als het zwembad zelf. Terwijl de traditionele terrasplanken materialen zoals hout, cement of composietmateriaal zijn populair, straatstenen voeg de wow factoren van uiterlijk, functionaliteit en duurzaamheid. Straatstenen komen in een grote verscheidenheid van vormen en kleuren, zodat u kunt zowat elke ontwerp rond uw zwembad te creëren. Als u wilt verhoogde plantenbakken, een ingebouwd bankje of een fontein, kunt u ze ook te bouwen met straatstenen.

Het eerste wat de meeste mensen houden zich bezig met, vooral als ze kinderen hebben, is uitglijden en vallen op een harde ondergrond. Daarom is het belangrijk straatstenen speciaal voor onderdompelen kiezen. Deze komen met een textuur die zowel anti-slip en comfortabel om op te lopen met blote voeten.

Doe-het-zelvers hebben meestal een lijst van eisen als het gaat om materialen voor hun projecten. Het materiaal heeft een betaalbaar, eenvoudig om mee te werken, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden en te repareren te zijn, en het voltooide project heeft een fantastisch om naar te kijken.

Het goede nieuws is dat straatstenen al deze eisen en meer te voldoen. In vergelijking met andere materialen, straatstenen zijn niet alleen betaalbaar, maar zal zowat eeuwig duren met zeer weinig zorg. Traditioneel gegoten beton is goedkoper, maar je zult problemen met scheuren en vlekken hebben en het zal een non-slip sealer nodig. Hout is goedkoop, maar vereist ook afdichting en heeft een veel kortere levensduur dan straatstenen-niet te vermelden dat het vereist nogal wat van houtbewerking vaardigheid om te bouwen.

Omdat straatstenen zijn kleine draagbare apparaten, kunt u werken aan het project een beetje op een moment en gemakkelijk veranderingen aan te brengen als je gaat (zoals een puzzel) of zelfs toe te voegen aan het ontwerp op een later tijdstip.

Straatstenen zijn taai, dus je zult waarschijnlijk nooit nodig hebt om een ​​te repareren. Maar als er schade optreedt, het gebied kan eenvoudig worden verwijderd en vervangen zonder surounding straatstenen te storen. Als je een klein aanbod van straatstenen als back-up te houden, kunt u een reparatie die perfect past maken. Omdat de klinkers “float” onafhankelijk van elkaar, je zal niet kraken problemen als gevolg van bevriezing zoals je zou hebben met gegoten beton, vooral als u van plan bent een mortier-minder dek.

Zodra u uw onderzoek hebt gedaan en de voordelen van een betonmolen zwembad dek ontdekt, de keuze wordt een gemakkelijke. Betaalbaar, eenvoudig te installeren, duurzaam en vrijwel onderhoudsvrij.