voor het schilderen – het kiezen van een primer verf

Ken de verschillende soorten Primer

Aanbrengen Affect laatste optreden

De plaatselijke milieuvoorschriften Matter

Grondverf een voorbereidende bekleding die is aangebracht op het lichaam van een drager voor de verf wordt aangebracht. Het doel is om de verf duurzamer en minder gevoelig voor chippen van steenslag of beschadiging tegen weersinvloeden maken. Grondverf maakt het ook gemakkelijker voor de verf om aan het oppervlak van het voertuig kan ook een aantal extra bescherming aan de carrosserie. Sommige auto primers worden gebruikt als oppervlakte vulstoffen en corrosieremmers.

Er zijn verschillende primers voor verschillende toepassingen. Om de kans op borrelende verf te verminderen, is het belangrijk om uw primer verf selectie zorgvuldig te maken. Hier zijn een paar dingen voor u te overwegen.

Auto grondverf kunnen worden onderverdeeld in 3 verschillende types: etsprimer, wassen etsen en high-build primers.

verven Primers

Soms is er een punt van zorg dat de primer door middel zal uitwijzen of de grondlaag is te dun of heeft een slechte dekking. De meeste van de verschillende primers beschikbaar getint beige, wit of grijs. Maar als je een specifieke kleur, dan kunt u controleren in spectrale primers. Of u kunt de grondverf om uw keuze van kleur tint door het mengen van een kleine hoeveelheid van de oude verf met je primer om een ​​lichtere versie van de nieuwe kleur verf wordt u van toepassing is op uw voertuig te creëren.

Bij het kiezen van grondverf voor een voertuig, moet u om te beslissen over hoe je zou willen toepassen. Veel doe-het-zelvers gebruiken borstels of spuitbussen omdat ze gemakkelijk beschikbaar en zuinig, maar deze methoden niet werken met alle soorten primers. Borstels kunnen oneffen oppervlakken veroorzaken en verhoging van het bedrag van de schuren nodig. Spuitbussen kunnen strepen die moeten worden geschuurd veroorzaken. Probeer het gebruik van een HVLP spuitpistool plaats en huren of lenen van een compressor.

Als u het toevoegen van auto grondverf uw auto thuis, moet u uw plaatselijke milieuvoorschriften controleren voordat de aankoop van uw primer. Verschillende steden en gemeenten hebben verschillende regels over wat je wel of niet kan spuiten of mengen in uw achtertuin. Een lokale autobody winkel kunt u direct in de richting van een primer die aan uw behoeften en die je thuis kunt gebruiken zonder te breken enige milieuvoorschriften. Uw plaatselijke brandweer in staat zijn om u te voorzien van deze informatie.