vogelnest tips en fouten te vermijden verwijderen

Een grote fout te vermijden

Tips voor het verwijderen

Vogelnesten zijn over het algemeen niet zo eng of ontmoedigend als iets als een horzel of nest wesp’s te verwijderen, maar ze kunnen net zo gevaarlijk zijn. Maar als je een huiseigenaar geconfronteerd met een vogelnest verwijderen, hier zijn enkele tips en fouten te vermijden.

Mensen niet algemeen contract ziekten uit een directe overbrenging van vogels. Maar, kunnen mensen contract levensbedreigende ziekten van vogelpoep in, op of rond een vogelnest. Parasitaire mijten zoals vlooien of schurft mijten bewonen vaak nesten vogel, zelfs nadat de vogels hebben verlaten.

Als het vogelnest je probeert om zich te ontdoen van is actief bedoelende vogels nestelen of er eieren in, vernietigen kan de wet te brengen op u neer. Het is een federaal misdrijf te verwijderen of te vernietigen nest een actieve vogel als het nest behoort tot een trekvogel. Swallows vallen in deze categorie, net als ganzen. Lokale en nationale wetten zijn nog restrictiever-verbiedt het verwijderen van actieve winterkoninkje en nesten robin’s.

De beste tijd om een ‚Äč‚Äčnest te verwijderen? Bij voorkeur, wanneer het wordt gebouwd. Hoe langer je wacht om het nest te verwijderen, hoe dichter je bij het verstoren van de dieren en mogelijk krijgen in de problemen. Echter, als de vogels al zijn verhuisd in, dan moet u contact opnemen met een professional voor advies over de beste manier om verder te gaan.

Nesten kunnen vlooien, teken, bedwantsen, mijten en verzonden vanaf de vogels zelf bevatten. Ontsmet het nest met een over-the-counter pesticide voordat u deze verwijdert. Draag lange mouwen en lange broeken en te verwijderen en was ze in warm water direct na het verwijderen van het nest om eventuele vlooien of mijten die na het gebruik van een bestrijdingsmiddel kunnen zijn gebleven doden. Draag ook handschoenen, zoals latex handschoenen gebruikt in ziekenhuizen of voor het schilderen te helpen houden uw handen vrij van mijten en andere parasieten, alsmede op elk direct contact met uitwerpselen van vogels te vermijden. Gooi de handschoenen daarna en was uw handen in heet water en zeep.

Gebruik adembescherming bij het verwijderen van een nest aan het inademen van parasieten, stof en pathogenen die schadelijk zijn voor je zou kunnen worden voorkomen.

Gooi het nest in een exterieur vuilniszak en sluit het goed om de verspreiding van eventuele plagen die binnen kunnen worden voorkomen.

Regelmatige visuele inspectie van de buitenkant van uw huis zijn een noodzaak als je terugkerende problemen met nesten vogel, niet te vergeten, het kan helpen met vroege preventie. Controleer altijd nieuwe nesten in de zeer vroege voorjaar als de vogels terugkeren naar warmere klimaten.