verwisselen van een filter op een water filtratie-systeem

Soorten filters

Onder Sink Type

Omgekeerde Osmose Type

Een home water filtratie-systeem stelt u in staat om zuiver zoet water uit uw kranen op de vraag.

Er zijn verschillende soorten filters zoals actieve kool, metaallegering en omgekeerde osmose. Ze hebben allemaal verschillende filters en methoden van vervanging.

Hier zijn de filter vervangende procedures voor twee van de meest populaire water filtratiesystemen residentiële.

Schakel de watertoevoer naar het filter. Laat de druk in het filter lichaam door het aanzetten van de kraan of het indrukken van de ontspanknop, indien aanwezig. Plaats een bakje onder het carter. Verwijderen met de sleutel die is meegeleverd met het apparaat. Bewaar de O-ring. Verwijder de oude cartridge en was de opvangbak met warm water en zeep. Spoel goed en monteer het nieuwe filter en de O-ring. Monteer het carter. Als u meer dan één sump, vervang dan de andere filters op dezelfde manier. Draai de watertoevoer naar het filter weer voorzichtig tot water loopt uit de kraan. Zet de kraan en controleer op lekkage. Wis alle losse koolstofdeeltjes uit het filter door het uitvoeren van het water gedurende vijf minuten.

Een omgekeerde osmose filter heeft drie filterhuizen. Draai van de watertoevoer naar het filter. Gemak druk in het toestel door het inschakelen van de kraan. Met behulp van de behuizing sleutel die bij het apparaat is geleverd, verwijdert u de eerste behuizing en vervang het filter. Doe hetzelfde voor de tweede en derde behuizingen. Schakel de watertoevoer naar het filter en laat de kraan lopen voor een tijdje. Controleer op lekkage.