ventilator aan het plafond snelheid oplossen van problemen

Ceiling Fan Speed ​​Blijft Constant

Ceiling Fan Is Wobbly

Blades Zijn Warped

Blades niet in evenwicht

Motor wordt benadrukt

Defecte aansluiting bij de Muur Controle

Instellen van de ventilator aan het plafond snelheid helpt om de luchtstroom en de temperatuur te regelen. Plafond fans hebben meestal ten minste drie snelheden van waaruit zij opereren. Snelheden worden geregeld door middel van een pull-keten. Deze pull-keten ligt aan de zijkant van de ventilator aan het plafond en kan soms problemen veroorzaken. Als uw ventilator aan het plafond snelheid lijkt niet te kloppen, hier is een korte handleiding voor probleemoplossing om u te helpen het probleem op te lossen.

In staat zijn om de snelheid van de ventilator aan het plafond te veranderen is een groot gemak voor die momenten waarop je meer of minder luchtstroom nodig. Als de snelheid blijft hetzelfde wanneer u de ketting te trekken, kunnen er verschillende redenen.

Losse bevestigingsschroeven kan de ventilator aan het plafond extra wiebelig als het opereert. Wanneer de ventilator verhoogd wordt, de ventilator wiebelt nog. Verwijder het licht en de behuizing van de ventilator aan het plafond van de bevestigingsschroeven beveiligen.

Als de ventilator nog overmatig slingerende bij de snelheid, of als het lijkt onder grote druk bij een poging de snelheid aan te houden, is er een probleem met de messen. Controleer of elk blad naar behoren en dat ze niet kromgetrokken zit. Een kromgetrokken mes zal anders reageren als het snijdt door de lucht.

Net als de banden van het voertuig, het evenwicht naar de plafondventilatorbladen wat helpt bij de snelheid van de ventilator. Toevoegen van enkele kleine kleefgewichten aan het einde van de bladen zal helpen om de ventilator weer in evenwicht voor een soepeler werking.

Een motor bevoegdheden van de messen op de gewenste snelheid. Als het lijkt alsof de ventilator begint om hard te draaien of niet in slaagt om een ​​constante snelheid te houden, is de motor onder stress of falen. Het vervangen van de motor is vaak de enige remedie.

Een probleem met het maximum toerental niet noodzakelijkerwijs te worden veroorzaakt de ventilator. Indien het plafond ventilator werkt zoals het zou moeten, kijk op de muur controle. Een foutieve installatie, losse draden of kortgesloten draden kan de ventilator om de snelheid te verliezen.