tweevoudig kastdeuren installatie pt. 4: installeren trekt en knoppen

Stap 1: Boor Gaten aan je Knoppen Attach

Stap 2: Bevestig de knoppen

De vierde belangrijke stap bij het installeren van tweevoudig kastdeuren is om eventuele trekt of knoppen die u wilt gebruiken voor het openen of sluiten van de deur te bevestigen. U kunt ook overwegen het bevestigen van een slot of een klink te helpen houden het te sluiten en te beveiligen wanneer deze niet in gebruik is.

Boor gaten in uw deuren zodat u in staat om de knoppen te bevestigen zal zijn, trekt of hang later. Als je gaat om dit te doen met meer dan één deur, meet precies waar u het wilt worden gedaan. Double-check uw metingen bij elke deur.

Het gat aan de kant van de deur die het verst van de zijde van het deurkozijn. Zorg ervoor dat het is gelegen op de juiste hoogte, zodat u niet hoeft te leunen naar de deur te openen. Indien mogelijk, probeer om de hoogte overeenkomt met de andere deurgrepen in uw huis.

Als u het bevestigen van een grendel of een slot, houd hem tot aan de deur voordat het boren van de gaten om ervoor te zorgen dat het de juiste afstand van elkaar zullen zijn wanneer u permanent hechten. Markeer de gaten in de hardware met potlood zodat je weet waar te boren.

Draai de knoppen een voor een, om ervoor te zorgen dat ze strak en zal niet uit de deur vallen. Maak de vergrendelingen, om ervoor te zorgen dat ze op het juiste dichtheid te manoeuvreren, maar niet te verliezen uit te vallen.

Na deze stappen, moet u klaar bent met het installeren van uw kast deuren. Met het juiste onderhoud moeten ze blijven werken voor vele jaren.