tuinhaard buitenhaard: hoe te scheuren repareren

Mexicaanse geschiedenis geeft aan dat tuinhaard tuinhaarden vroeger werden gebruikt om warmte te leveren voor het koken. Deze klei haarden zijn komvormige met een eenzijdige open haard. Ze hebben ook een schoorsteen om de rook weg vrij te maken uit die zitten rond de open haard.

Omgaan met uw tuinhaard

Omdat deze zijn gemaakt van klei, moeten ze worden behandeld als fijn porselein – voorzichtig, zodat ze niet barsten. Als te kort, zal klei en ijzer tuinhaarden een lange tijd duren. Echter, als bij toeval ze gebeuren om te kraken, hier is een korte handleiding over hoe het kan worden gerepareerd.

Repareren van een Gebarsten Chiminea

Indien een scheur in een chiminea zelfs herstelbaar afhankelijk van de locatie van de scheur. Als een scheur in de oven vinden er minder kans dat kraken zal groeien. Scheuren buiten de oven de neiging om te groeien met de mogelijkheid van volledig verbrijzelen de chiminea. Om dit te voorkomen, te repareren eventuele scheuren, zodra ze worden gevonden.

Automotive bond het beste werkt om een ​​scheur te repareren. Ten eerste, het reinigen van alle vuil uit de scheur, de band volgens de instructies toe te passen en laten drogen. Zodra het droog is, zand het gebied naar beneden zodat het glad is. U kunt ook overwegen het proberen van een twee-componenten epoxy lijm, of beton reparatie producten om uw klei tuinhaard repareren.