tapijt restretching tips

Tapijten hebben de neiging om een ​​deel van hun levensduur verliezen na verloop van tijd, en tapijt restretching is verplicht om hun oorspronkelijke uiterlijk te verbeteren. Een power brancard kan worden gebruikt om ‘scherpen’ it om ervoor te zorgen de draden blijven strak, rimpels krijgen, en het leven van het tapijt te verbeteren. Een tapijt kan worden uitgerekt bij u thuis, met behulp van een knie-kicker en een power brancard. Je moet onderzoeken hoe de twee instrumenten, hetzij online te bedienen, of vragen vrienden die bekend zijn met hun functionaliteit.

Tapijt restretching met een vermogen brancard begint bij de wand en strekt zich naar het midden van het tapijt, stretching kleinere secties. Het tapijt moet worden aangesloten op een tack strip voordat puling en rekken. De werkwijze heeft over het gehele oppervlak van het tapijt te herhalen, en waarna zij opnieuw worden gestart vanuit het midden en bewegen over naar de wanden. De knie kicker komt in wanneer je nodig hebt om moeilijk bereikbare plaatsen, zoals hoeken en ingebouwde kasten te bereiken. Knie wordt gebruikt om de kicker duwen, waarvan de tanden zijn gegraven in het tapijt, te rekken.

Het tapijt bij de plinten moet worden bijgesneden en de zijden moeten worden gesneden. Een regelmatige mes kan worden gebruikt. Tenslotte, de randen van het tapijt moet gaan binnen de tack strook met het tapijt mes.