tapijt montage tips: hoe je tapijt op maat gesneden

Carpet fitting vereist meestal dat je weet tapijt snijtechnieken. Als u een stuk tapijt te snijden en geen ervaring in deze technieken niet, gebruik dan de onderstaande 5 stappen om met succes te snijden uw tapijt voor een correcte installatie.

Stap 1 – Maatregel

Met jou meetlint, het meten van de ruimte waar u zult leggen van uw tapijt. Voor wall-to-wall installaties, voeg 1 ½ “met elkaar tussen de wand meting Zorg ervoor dat de ruimte die meer dan één keer te meten om de nauwkeurigheid te waarborgen;.. Stap 2 – Plaats het Tapijt voor Cutting

Kies een vlak oppervlak en rol het tapijt met de nap gezicht naar beneden;. Meet vanaf het einde van het tapijt op dezelfde afstand als de lijn die u gemeten in stap 1. Op dit punt, maak een rechte lijn van de ene kant van het tapijt aan de andere kant; Stap 3 – Snijd het tapijt.

Langs de snijlijn u tekende, lopen het tapijt mes. Gebruik het tapijt schaar door middel van het tapijt niet gesneden door het mes te snijden;. Rol het stuk tapijt u installeert, neem het mee naar de kamer waar het zal worden geïnstalleerd, en past het op zijn plaats.