stoelspoor molding ideeën

Het installeren van kroonlijst kan kostbaar en tijdrovend zijn, maar het creëren van faux kroonlijst is eenvoudiger en kosteneffectief. Deze werkwijze is snel en eenvoudig, maar geeft de drama die alleen afkomstig zijn van kroonlijst.

optioneel gereedschap

Step One – Metingen; Met een molding installatie, ongeacht hoe klein ook, moet je altijd beginnen met eenvoudige metingen. Deze metingen zullen ervoor zorgen dat u de juiste hoeveelheid materialen, en dat uw hoeken worden gesneden om de juiste specificaties. Een goede vuistregel voor het bepalen van de hoogte van het vormen van je nodig hebt is om te meten en voeg dan tien procent voor afval of fouten.

Stap twee – Paint Your Molding; Het is erg belangrijk om uw dun stukje molding te schilderen voor de installatie. Wachten om te schilderen tot na het vormen is geïnstalleerd zal vereisen dat u een andere stap van taping voordat u verder te schilderen toe te voegen. Na deze stap zal het werk veel sneller te maken en het geeft je een meer professionele afgewerkte look te geven.

Stap drie – Installeer je Molding; Dit is waar u uw creativiteit kunt gebruiken. U kunt ervoor kiezen om uw molding enkele centimeters te installeren aan het plafond of als u een grotere, meer dramatisch effect wilt kunt u het zes tot twaalf inch van het plafond te installeren. Gebruik gewoon je hamer en afwerking nagels naar uw pre-cut molding hangen. Het hebben van een partner en het niveau zal deze stap te maken, samen in een sneller tempo. Nadat je het vormen is in plaats gebruik maken van uw houtpasta over te patchen een van de ongewenste nagel gaten en hamer deuken. Zodra de filler droog is kun je lopen over alle gebieden van overtollige met een vochtige doek om een ​​gladde afwerking te creëren.

Stap Vier – Faux Afwerking, het gebruik van uw penseel en uw gekozen kleur verf in de ruimte tussen het plafond en het vormen in te vullen, kunt u nu beginnen te zien uw sierlijsten echt vorm te krijgen. Het idee van een faux kroonlijst begint in het spel te komen. Door het gebruik van slechts een dun stukje vormen en wat verf die u hebt gemaakt een mooie look van dure gieten zonder dat de bank. Terwijl u het schilderen van een moment nemen om retoucheren elk van de gebieden op de gieten die u eerder bekleed met hout vulmiddel.

Stap vijf – Optionele detailleren, Zodra je de andere vier stappen uit te voeren kun je een kijkje nemen op wat u hebt gemaakt te nemen en beslissen of u meer wilt. Een eenvoudige manier om meer drama te brengen is nog een stuk van de dunne afgietsel net om de bovenkant van je faux kroonlijsten, butted tot aan het plafond toe te voegen. Je kan ook een stuk van tandheelkundige molding toe te voegen aan de dunne afgietsel u al hebben ingevoerd, dit soort molding voegt stijl en elegantie van een simpel stukje molding.

Het enige wat links voor u te bereiken is gewoon een stap terug en geniet van je creatie.