stenen garage reparatie: gebarsten brick in garagedeur

Stap 1 – Bepaal de oorzaak van de Crack

Stap 2 – de Old Brick verwijderen

Stap 3 – de nieuwe Brick instellen in Place

Gebarsten bakstenen via garagedeur kan meestal worden vastgesteld, afhankelijk van de ernst van de scheur of het exacte oorzaak ervan. Na verloop van tijd kan de stenen over de garagedeur te kraken als gevolg van water, druk, of zware impact. Voordat de schade wordt nog erger, zorg ervoor dat de scheur zo snel mogelijk te herstellen.

De meest voorkomende oorzaak van een gebarsten bakstenen over een garagedeur is een verzakking latei. De latei kan naar beneden zakken in de richting van het centrum als gevolg van onjuiste installatie of zware druk. Controleer de latei te zien als het tekenen van beschadiging of corrosie. Als de sag is te veel, dan is het waarschijnlijk het beste om te laten een professionele ingenieur een kijkje nemen op de schade en oplossingen aandragen.

Soms kan de scheur te wijten aan het weer. Regen en zon kan leiden tot de stenen te kraken of zelfs afbrokkelen. Als de steen is afgebrokkeld, is het het beste om het te vervangen door een nieuwe. Als de stenen slechts smalle scheuren, maar is nog steeds intact kan worden gerepareerd zonder iets behalve de mortel eromheen verwijderen. Vervangen van de mortel kan ervoor zorgen dat de scheur niet slechter krijgt.

Het vinden van een vervanger baksteen kan erg lastig vooral als de baksteen is zeer oud. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe bakstenen overeenkomt met de omringende metselwerk, neem een ​​foto van de stenen boven de garage deur en ga naar een baksteen aanbod op te slaan. Laat ze vinden van een geschikte steen die de beste wedstrijd in textuur en kleur heeft.

Draag een veiligheidsbril, een masker en handschoenen. Om de stenen te verwijderen, plaatst u de stekker beitel over de vijzel en puree hamer het aan al de mortel rond de bakstenen te verwijderen. Verwijder de gebarsten stenen op dezelfde manier. Verwijder de bakstenen stukken uit de holte en stof van de resterende residu.

Meng de bakstenen mortel volgens de instructies van de fabrikant in een container. Voor het aanbrengen van het naar de lege holte, dempen het gat eerst met water. De mortel op de bodem van de holte en aan de zijkant. Bevochtig de nieuwe baksteen met water en steek deze door het gat zorgvuldig. Gebruik een troffel een van de overtollige mortel te verwijderen. Strijk de nieuwe verbindingen met een wiel hark te laten de nieuwe mortel overeenkomen met de bestaande verbindingen. Laat de mortel uitharden.

In sommige gevallen kan het nodig kleurbeits sprays kopen om de nieuwe bouwsteen dan de oude stenen evenaren. Als er te veel stenen zijn om kleur, overweeg dan het inhuren van een kleur specialist om de klus te klaren. Bovendien, probeer nooit aan de latei op eigen houtje te repareren, omdat dit de andere stenen kunnen beschadigen. Oproep voor professionele hulp als dat nodig is.