standaardfunctie hoogten voor deck trap rails

Rail en Post Hoogte Codes

baluster berichten

Newel berichten

Gebouw trappen die voldoen aan de veiligheidsnormen vereist niet alleen dat je de lokale code normen gelden voor geconstrueerde trap rails hoogten, maar ook om geconstrueerde trap paal hoogten.

Hoewel er een internationale residentiële code voor leuning hoogtes (34 tot 38 inch) lokale codes kunnen maten die afwijken van die van de internationale code is vereist. Maten voor leuningen, zowel balusters en newels, moeten ook voldoen aan deze codes.

Een baluster, soms aangeduid als een trap stok of Bannister, is één van een groep gemonteerde verticale schachten, of functies, die een trapleuning ondersteunen. Sommige van deze balusters zijn gegoten. Anderen zijn ingeschakeld op een draaibank. Maar al moet voldoen aan de lokale codes. Pre-vervaardigd balusters waarvan de hoogte niet in slaagt om te voldoen aan de lokale codes, kunnen vaak re-sized te conformeren.

De verticale stijl ondersteunen van een leuning aan de voet van een trap wordt aangeduid als een “Newel.” Deze berichten kunnen ook worden gebruikt als een tussenmedium op een trap landing en bovenaan de trap. Newels meeste zijn 3-3 1/2 voet hoog. Box newels, hoewel, zijn meestal 5-6 1/2 voet hoog.