schoorsteen liner installatie

Stap 1 – Bereid je voor op uw Schoorsteen Liner Installeren

Stap 2 – Kies de juiste Schoorsteen Liner

Stap 3 – Identificeer en obstakels verwijderen uit Inside the Chimney

Stap 4 – Maak uw schoorsteen

Stap 5 – voorbereidingen treffen om uw Chimney Line Up Pull

Stap 6 – Bevestig de Liner

Stap 7 – Isoleer uw schoorsteen

Als u een huiseigenaar met een oudere schoorsteen die een versleten voering heeft, kunt u vinden het nodig om de uitdaging van een schoorsteen liner-installatie te nemen. Het alternatief voor het vervangen van een versleten schoorsteen liner kan zijn om het binnendringen van koolmonoxide risico in uw huis als je hout branden in uw open haard of houtkachel. Je zou, als je ervoor kiest, de wederopbouw van uw schoorsteen, maar de kosten van de wederopbouw van een schoorsteen is aanzienlijk groter dan het installeren van een nieuwe schoorsteen liner. Hier zijn 5 stappen die u kunt nemen om een ​​liner te installeren, als dat is de keuze die je wenst te maken.

Verzamel alle benodigdheden, gereedschappen, apparatuur en uw schoorsteen liner voor het begin van uw project. Je zult een uitbreiding ladder nodig lang genoeg voor u om veilig te klimmen en uit uw dak. Kies en de aankoop van de schoorsteen liner u van plan bent te installeren in uw schoorsteen.

In de aankoop van uw vervangende schoorsteen liner, kies er een die groot genoeg is om rook op te stijgen door uw schoorsteen zonder beperkingen. Het zal u helpen de juiste keuze te maken als u uw schoorsteen metingen met u wanneer u de liner aan te schaffen.

Vanaf de top opening van de schoorsteen, te verlagen een sonde naar mogelijke obstakels plek in uw schoorsteen. De sonde zal ook helpen om de inwendige afmetingen van de schoorsteen te bepalen. Als u obstakels die moeten worden verwijderd te zien, contact op met een professional om ze te verwijderen.

Huur een professional aan uw schoorsteen schoon te maken of schoon te maken zelf met behulp van een schoorsteen borstel. Om dit te doen, sluit de schoorsteen borstel om een ​​lichtgewicht ketting en laat de borstel in je schoorsteen. Meestal kan je zowel een ketting en een schoorsteen bosjes bij een lokale hardware winkel of op een gebouw aanbod stopcontact aan te schaffen.

Op de top van uw schoorsteen, het installeren van een lier die u zal toestaan ​​om veilig en langzaam trek je liner omhoog door de schoorsteen. Bij de lier, bevestig een touw, een sterke koord, of een kleine keten. Nu, laat deze lijn naar beneden door de schoorsteen. Bevestig de lijn aan de voering en gebruik de lier aan de voering te trekken in plaats van de schoorsteen.

Zoek schroeven op de schoorsteen liner platen. Vastdraaien van deze schroeven zal de liner stevig op zijn plaats houden en houden de rook van uw kachel of haard van het invoeren van uw huis uit de schoorsteen van de rookkamer.

Er zullen spaties tussen uw nieuwe schoorsteen liner en uw schoorsteen muren waardoor warmte kan ontsnappen. Om uw kachel te maken of open haard meer warmte efficiënter, maak een mengsel van natte beton en vermiculiet en gebruik dit mengsel om deze ruimten te vullen.