reparatie autolak: hoe autolak overspray te verwijderen

Stap 1 – Eerste Removal

Stap 2 – verfverdunner

Stap 3 – Verdere Removal

Stap 4 – Afwerking

Eén facet van de reparatie autolak is het verwijderen van autolak spuitnevel. Kan het vaak het geval dat iemand spuiten van een auto geen aandacht. Het volgende wat je weet, is er verf helemaal over uw auto. Hoe ga je te ontdoen van het? Er zijn verschillende stadia in te vullen, maar je moet voorzichtig zijn de afwerking van uw eigen auto geen krassen te zijn.

Zeer spaarzaam, er wat olijfolie op een schone badstof handdoek. Begin met de spuitnevel te vegen. Als de verf nog nat is, moet u in staat om het allemaal heel gemakkelijk te verwijderen. Als het droog is, wordt de taak gaat veel moeilijker. Gebruik een cirkelvormige, klok mee om zoveel mogelijk van de verf mogelijk te stijgen. Als het gedeeltelijk droog is, zal de olijfolie helpen los het een beetje. Wees grondig en wrijf elk deel van het voertuig waar u tekenen van verf overspray dat reparatie autolak moeten kunnen zien.

Voordat u een verfverdunner gebruiken, moet u uw handen te beschermen. Doe rubberen handschoenen en trek ze stevig vast. Neem een ​​doek en zet verfverdunner op. Je moet niet te veel te gebruiken, het moet gewoon vochtig, niet doorweekt. Je moet heel voorzichtig zijn als je het toepassen van de verfverdunner om de overspray op uw auto. Zorg ervoor dat niemand van het druppelt of loopt, en dat u de dunnere gelden voor alle delen van de spuitnevel.

Wanneer je dit hebt gedaan, moet u een schone badstof handdoek te gebruiken om zoveel mogelijk van de overspray mogelijk af te vegen, voordat het schoonmaken van de afwerking van uw auto met schone, droge vodden. Dit moet een groot deel van de overspray te verwijderen, maar als het de kans om grondig te drogen heeft gehad, zou je niet korting op alle te nemen.

Als er nog wat overspray links, temperen een ander doek met verf dunner en wrijf het moeilijk, met behulp van de klok mee. Zorg ervoor dat u een van de dunnere infuus verhuurd of run-veeg het onmiddellijk als het niet. Blijf dit doen tot je alle overspray hebt verwijderd. U moet grote zorg te nemen in uw wrijven en de hoeveelheid dunner u deze reparatie cap verf gebruiken. Het is heel gemakkelijk om uiteindelijk ontsierende de finish, en dat is het laatste wat je wilt.

Als er nog steeds een beetje overspray links, kunt u deze laatste stukken verwijderen met een polijstschijf. Je moet een wollen pad op het hebben, en alleen voor deze licht naar de finish op uw auto. Gebruiken totdat u alle overspray hebt gewist, zet dan weg. Er is geen noodzaak om de hele afwerking buff. In plaats daarvan, alles wat je hoeft te doen is het vegen van de finish met een aantal droge vodden die zijn zeer schoon. Dit moet u een glans te geven en te voltooien de reparatie autolak.