remleiding reparatie: hoe om gebroken remleiding adapters herstellen

Stap 1 – Jack Up Car

Stap 2 – Check out Schade

Stap 3 – Knip beschadigde gebied

Stap 4 – Snij nieuw stuk van de Lijn

Stap 5 – Installeer New Adapter

Stap 6 – Graft in New Line

Stap 7 – Bleed Remmen

Remleiding reparatie is iets dat veel mensen niet geloven dat ze kunnen doen thuis. Er zijn tal van momenten waarop een klein deel van de remleiding is verroest, of niet, waar u gemakkelijk uit kan knippen en installeren van een nieuw stuk. Er zijn ook tijden dat de remleiding adapter, dat het aansluit op de remmen, en niet moet worden vervangen. Werken aan remleidingen, ook al zijn ze onder druk staan, is ruim binnen de vaardigheid parameters van een achtertuin, doe het zelf monteur.

Afhankelijk van waar je nodig hebt om de reparatie, de voor- of achterwielen te maken, moet u Krik de auto in dat gebied. Parkeer altijd de auto op een vlakke ondergrond en gebruik Jack staat op de assen te zorgen dat de auto niet vallen terwijl je eronder. Verwijder de banden, zodat je gemakkelijker toegang tot de remmen en de lijnen.

Zodra de auto de grond wordt getild kunt u alle van de remleidingen te inspecteren om ervoor te zorgen dat ze zijn allemaal goed. Vind waar de problemen is met de adapter en maak het af van elke overtollige vocht en vuil.

Wanneer u de adapter te vervangen die u gaat nodig hebben om de remleiding die is aangesloten op het te vervangen. Ga terug ten minste 6 inches en gebruik je tube cutter om dit gedeelte van de lijn af te snijden.

Meet een nieuw stuk van de remleiding en knip het uit met de buis cutter. U wilt 1/2 inch aftrekken van de vervangingsonderdelen om ruimte voor de compressie fitting die wordt gebruikt om de twee stukken mee te maken.

Neem de nieuwe adapter en plaats het op de rem assemblage, waar de oude was. Contact maken met een compressie-fitting die wordt geleverd.

Schuif de dop van de compressie montage op de rem lijn die op het voertuig nu. Schuif de kleine ring op de remleiding en druk vervolgens op de loop van de compressie fitting zoveel mogelijk. U zult dan plaatst de nieuwe remleiding gedeelte op de compressie-fitting en draai de moer op het vat met uw hand. Zodra u het zo strak als je kunt hebben gekregen met uw hand, dan hoeft u alleen maar om het een andere wending te geven met een sleutel om ervoor te zorgen dat het strak genoeg.

Wanneer u geen werk doen op uw remleiding zul je nodig hebt om het bloeden van elke lucht. Open de ontluchtingsschroef zich aan de achterzijde van de rem vergadering. Houd het open tot u begint met een gestage stroom van remvloeistof te zien. Dit betekent dat de lijn niet vol met vloeistof en lucht niet. Vul het reservoir met remvloeistof en blijven bloeden alle remmen.

Stap 8 – Test

Zet de banden terug en laat de auto op de grond. Neem het voor een rit om te zien of de remmen zijn nu correct werken zonder enige “squishy” gevoel.