remleiding reparatie: hoe je een lekke remleiding repareren

Stap 1: Beoordeel de Damage

Stap 2: Aankoop Break Line

Stap 3: Vervanging

Stap 4: Bleed Brake Fluid

Stap 5: Vul de cilinder

In geval van een lekkage, moet u het een prioriteit om te ondernemen remleiding reparatie te maken. Als je in de buurt van de kustgebieden wonen, het zout in de lucht leidt tot corrosie van de blootgestelde metalen onderdelen zoals de remleiding, wat resulteert in lekkage. Een manier om het te vermijden is om zoet water te spuiten in de volgende onderdelen elke dag. Echter, nog steeds als de breuklijn lekt, kunt u de onderstaande stappen volgen om het te repareren.

Breng de auto op een krik, zodat er een goede ondersteuning. Kijk voor lekken in de hoofdremcilinder en achterzijde. Zorg ervoor dat u de rubber remleiding dat het frame en de achteras verbindt evalueren, en ga dan verder met de splitter op de as. Als het lekt niet meer te repareren, te vervangen.

Meet het oppervlak dat moet worden vervangen. Knip en neem het uit met de hulp van hack zaag. Als de gehele lijn moet worden veranderd, dan moet je de verbindende uiteinden in roestpenetreermiddel duik om het gemakkelijker te openen. Knip een stuk uit de beschadigde lijn die moet worden weergegeven als een monster in de winkel. Dit zal helpen bij het verkrijgen van de juiste grootte. Krijg twee compressies fittingen voor elk gebied dat moet worden veranderd.

Bevestig de klemkoppelingen op het gebied van de remleiding die moet worden vervangen. Verwijder de doppen van knelfittingen zonder dat het schrappen van de ferrule. Bevestig de dop op de remleiding einde en volg het zelfde met de ferrule. Bevestig het middendeel van de compressie fitting aan het eind van de remleiding. Gebruik één hand om druk uit te oefenen op het midden gedeelte naar de remleiding en tegelijkertijd vast te stellen de dop stevig vast. Gebruik de steeksleutel naar het centrum gebied op zijn plaats houden en draai de dop vast met de sleutel.

Voer de procedure aan de andere kant. Als er een lijn of de slang moet volledig worden hersteld voor een lek, gebruik maken van lijn sleutels en vise grepen om ze uit te schakelen.

Zorg ervoor dat alle lucht uit de remleiding wordt gezogen. Draai voorzichtig de remontluchter van het rechter achterwiel. Plaats de lekbak onder de ontluchter. Openen totdat u een constante drip van de ontluchter. Draai de schroef van de ontluchter. Volg dezelfde procedure voor de rem linksachter, rechtsvoor en linksvoor.

Start de motor en druk op de rempedalen. Een korte pauze van enkele seconden moet worden gehouden als het pedaal volledig wordt ingedrukt. Vul de hoofdremcilinder met remvloeistof totdat je voelt stevigheid terwijl u op de pedalen. Zet de motor op zoek naar nog meer lekken.