rembekrachtiger reparatie tips

Als het moeilijk is om de remmen

Controleer uw Boosters Vacuum

Vervang de terugslagklep

Standard Brake vervanging van onderdelen

Rembekrachtiger reparatie noodzakelijk kunnen worden op voertuigen die een krachtige remsysteem geïnstalleerd. Deze soorten remmen kunnen gemakkelijk worden geïdentificeerd door te zoeken naar een ronde zwarte cilinder aan de achterzijde van de motor aan de bestuurderskant van het voertuig. Dit apparaat neemt eigenlijk het werk uit de benen en de voeten van de bestuurder uit te drukken in de remmen mechanisch, met behulp van uw voertuigen vacuümpomp systeem om mechanische druk uit te oefenen om de remmen in plaats van handkracht.

Als het moeilijk is om de remmen toe te passen, is het waarschijnlijk een probleem met uw rembekrachtiger of vacuüm van het voertuig. Voordat het voorvormen van een rembekrachtiger reparatie zult u zeker wilt zijn dat de booster goed werkt, of als het probleem vandaan komt vacuümsysteem van uw auto, het niet leveren van de lucht uw booster nodig heeft. Als remmen moeilijk te onderdrukken, is het waarschijnlijk een booster kwestie. Je kan uitsluiten lucht van het voertuig met een snelle test van het vacuüm van het booster alvorens verder te gaan.

Om de druk in het remsysteem te controleren, bloeden alle vloeistoffen uit het systeem met de motor uit. Vervolgens met de rem bloemblaadje enigszins gedrukt zet de motor weer aan. Als uw stofzuiger goed werkt, zal de remmen opnieuw vullen van het reservoir. Als de vloeistof niet automatisch vult in het remsysteem nadat u hebt afgetapt en bijgevuld, het probleem is waarschijnlijk van uw voertuig vacuümpomp, niet de booster zelf.

Als u hebt vastgesteld dat de booster is slecht, wil je het apparaat te verwijderen en beginnen aan een rembekrachtiger reparatie. Zorg ervoor dat tijdens dit herstelproces u de terugslagklep te vervangen. Op het punt waar de remleiding hecht aan de booster moet je zien klemmen die de klep aan de lijn en de booster zelf. Verwijder de klemmen en het gebruik van een sleutel tot het afsluiten van de terugslagklep, de zorg niet toe te staan ​​puin om de kamer in te voeren terwijl u werkt. Een terugslagklep werkt als een fundamentele tegendruk release die niet alleen onderdruk van uw auto, maar ook de remvloeistof systeem zelf gebruikt.

Terwijl het doen van de reparatie ervoor zorgen dat uw noodrem op en druppels dat er niets in de lijnen die blokkade op de weg zou kunnen veroorzaken. Eens de booster is verwijderd en gerepareerd of verwijderd en vervangen, zult u wilt beginnen met het voertuig op en zorgen ervoor dat het systeem is het bijvullen met remvloeistof als normaal. Als uw booster nog steeds niet goed functioneert, is het waarschijnlijk een probleem met vacuümpomp systeem van het voertuig niet de juiste druk die nodig is om de booster werk goed te verzenden. Als de remmen nog steeds hard pushen en de lijnen niet te vullen zoals verwacht, zult u dan moeten controleren en repareren van je vacuümsysteem want het is waarschijnlijk de oorzaak van het probleem.