plafond gemonteerde plank gevaren

televisie Planken

Opknoping of Bungelende Artikelen

Plafond gemonteerde plank units kunnen grote ruimte spaarders. Er zijn een aantal veiligheidsproblemen in gedachten te houden als u overweegt dit soort plank.

Bij het monteren van een kleine of flat panel tv, herinneren hoeveel alles weegt. Dit omvat de eigenlijke televisie het schap en de hardware die nodig is voor de installatie. Zorg ervoor dat het toestel te monteren van studs als deze extra ondersteuning zal toevoegen. Ook zeker de montage materialen die het gewicht dat je van plan bent op de plank te zetten kan verwerken krijgen. Neem precations om niet alleen uw elektronica, maar uw plafond goed te beschermen.

Het is niet ongewoon om het plafond gemonteerde planken te zien in garages met verschillende items opknoping van hen. Grote stukken zoals fietsen en zelfs grasmaaiers kan worden opgehangen uit deze planken, uit de weg. Nogmaals, kan dit een grote ruimtebesparende idee zijn, maar er zijn gevaren. Alles wat blijft hangen kan vallen als ze niet goed beveiligd. U loopt ook het risico van het kwetsen van jezelf door te stoten in deze. Zorg ervoor dat u voldoende vrije ruimte voordat je iets overhead monteren.