opbreken enkele delen van een betonnen oprit

Tip 1 – Gebruik een Jackhammer te breken van de Concrete

Tip 2 – Gebruik een Sledgehammer naar Break Concrete in kleinere stukken

Tip 3 – Gebruik een Graaf met een drilboor Attachment

Tip 4 – Gebruik een hydraulische Splitter

Tip 5 – Plaats de Broken Pieces

Het breken van een betonnen oprit kan oorverdovende, slopende werk zijn, of, kan het gemakkelijk en ruisvrij zijn. Het hangt af van de gereedschappen en machines die u gebruikt. Sommige gereedschappen of machines zal je met ervaring in het gebruik ervan vereisen. Bijna al deze opties, vanwege het gewicht van beton, zal een groot deel van de arbeid of verhuur van apparatuur te nemen. Hoe dan ook, zal uw kosten minder dan wat je aan een aannemer zou betalen te breken uw oprit beton. Hier zijn een paar tips over het gebruik van een verscheidenheid van methoden en apparatuur te breken uw beton.

Met behulp van een drilboor zal u nodig heeft om deze apparatuur te huren. Omdat de pneumatische boor wordt aangedreven door de lucht, zult u ook nodig hebt om een ​​luchtcompressor huren. Gebruik de jackhammer om gaten in het beton te maken. Deze apparatuur is zwaar en zal een sterke man om hem te bedienen nodig. Het is ook zeer luidruchtig en zullen kleine stukjes beton werpen over het gebied rond uw oprit.

Nadat u een drilboor hebben gebruikt om in eerste instantie te breken oprit beton in grote stukken, kunt u deze stukken te breken in kleine degenen met een voorhamer. Als u van plan bent om je gebroken beton stukken te laden met de hand in een vrachtwagen, zal je nodig hebt om de stukken te breken klein genoeg dat je in staat om ze op te heffen in de truck zal zijn. Als u van plan bent om machines te gebruiken, zoals een front-end loader of bobcat om te laden, kun je bespaart jezelf een hoop werk door het breken van het beton in grotere stukken de lader zal geen moeite hebben tillen.

Deze apparatuur zal breken uw oprit met veel minder werk voor u, maar tenzij je ervaren bent in het omgaan met een van deze machines die je nodig hebt om een ​​aannemer te huren om de backhoe bedienen. Er zal ook een per uur kosten voor het gebruik van de graaf zijn.

Deze apparatuur zal vereisen dat u eerst boren gaten in het beton met een drilboor. Vervolgens wordt de splitter gebruikt een kracht van 150 tot 400 ton door een zuiger uitgeoefend om scheuren in het beton te maken. Deze splitters zijn gemaakt in verschillende maten voor verschillende soorten werk af te handelen. De kleinere omvang is gebouwd op te breken horizontale betonplaten, zoals opritten. Het voordeel van het gebruik van de splitter is dat het werk kan worden gedaan zonder het oorverdovende lawaai die je krijgt van een drilboor. Ze zijn verkrijgbaar in drie modellen: werkend met gas, elektriciteit aangedreven, of perslucht modellen.

Wanneer u uw oprit betonnen hebben gebroken, kun je jezelf te redden van ernstige rugpijn met behulp van een bobcat of front end loader om de stukken in een vrachtwagen te laden.