kunt een auto ac compressor leiden tot oververhitting?

Controleer het koelvloeistofpeil

Controleer of er een goede luchtcirculatie

Een auto AC compressor kan oververhitting van de automotor veroorzaken. Dit kan voor een aantal redenen, de meest voorkomende daarvan is dat het koelsysteem defect. Wanneer de compressor in beslag genomen dan de snaar niet vrij bewegen, waardoor het koelsysteem zou beïnvloeden. De ventilator regelt en verdeelt de warmte, waarbij de temperatuur onder controle. Zorg ervoor dat de waterpomp ook effectief werkt.

Een andere reden zou kunnen zijn dat er niet genoeg koelvloeistof of anti-vries in de radiator. Om ervoor te zorgen dat er voldoende koeling is het belangrijk om de radiator Haal het beschermkapje als de motor koud is en controleer of de vloeistof niveaus. Een lek zou de reden voor vallende vloeistof niveaus.

Als de auto over heats wanneer aangedreven met hoge snelheid dan kan er een blok in de radiator zijn of kunnen er onvoldoende luchtstroom zijn. Luchtcirculatie is nodig om de motor koel te houden en alles te voorkomen die kunnen leiden tot de auto te verwarmen up.Replacing de defecte onderdelen, de vaststelling van het lek en het reinigen van de radiator kan helpen het probleem op te lossen. Afgezien van deze zijn er diverse andere technische redenen dat een monteur kan helpen identificeren.