kralen liner reparatie

Liner Kwam Uit Track

Liner De-kleuring

lekkende Liner

Het hebben van een zwembad kan een dure grondstof en de mogelijkheid om de kralen liner repareren kunt jezelf een hoop geld besparen op de weg. Hier is hoe je je eigen liner herstellingen uit te voeren, op een groot aantal veel voorkomende problemen die zich kunnen voordoen met uw bovengrondse zwembad.

De voering van een pool wordt verondersteld te dicht tegen de muur. Soms, als de liner is geïnstalleerd off-center, of als het te groot of te klein is, kan het knallen van de zijkant.

De oplossing is relatief eenvoudig, maar het vereist dat het zwembad voor het eerst wordt afgetapt. Zodra het zwembad is leeg van water droogt het af met een handdoek. De truc is om de vinyl liner te verwarmen zodat het plooibaar wordt. U kunt gebruik maken van een haardroger, warmte kanon of kokend water.

Zodra de vinyl verwarmd gebruik al je kracht tegen de plaat naar de zijkant van het zwembad te rekken totdat deze weer springt op de rails. U doet veel trekken en duwen om de liner terug te krijgen op zijn plaats.

Als dit een probleem is dat je vaak, kunt u om te investeren in een liner-lock. Dit is een item dat is bedoeld om dit soort problemen op te lossen. Als u niet wilt dat om de kosten oplopen kunt u de goedkope oplossing van jammen centen langs het frame te proberen als je eenmaal hebt op zijn plaats.

Omdat het zwembad is buiten en gevuld met water, kan de zon de bekleding verkleuren. Hoewel het niet de liner schaden, kan het zwembad een gedateerd en verweerde look te geven.

Hoewel er geen echte oplossing anders dan het kopen van een nieuwe liner, zijn er preventieve maatregelen u kunt nemen om dit te voorkomen. Hoewel je moet chemische producten gebruiken om uw water te behandelen, probeer niet al te veel te gebruiken. Het krijgen van een dekking voor uw zwembad niet in gebruik zal ook helpen tegen de effecten van de zon. U kunt ook upgraden naar een nieuwere liner die wordt behandeld om verkleuring te voorkomen.