kopen van een goedkope open haard scherm: wat te vermijden

Het oude gezegde dat je krijgt wat je betaalt voor het kon niet meer waar dan als het gaat om een ​​goedkope open haard scherm. Een open haard scherm is bedoeld voor de veiligheid en het gebruik in de voorkant van alleen maar een decoratief object dat zit in de voorkant van de open haard;. De beste keuze van Fireplace Screen Material; Het beste materiaal dat u kunt gebruiken voor een open haard scherm wordt gehard glas. Geen vonken sintels zal passeren en logs die verschuiving en hebben de neiging uit te rollen zijn ook gestopt. Glazen deuren zijn ook een leuke toevoeging aan het uiterlijk van uw open haard;. Goedkopere materialen zou kunnen betekenen een brand in de Tweede Kamer

Heeft een dun metalen open haard scherm dat meer dan zal vallen bij de geringste diepgang van de open haard niet te kopen. Je moet alleen maar vuur schermen die zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn in staat om brand te weerstaan ​​kopen.

Heeft een brand scherm dat dun scherm heeft niet kopen. Als de schermen niet zijn gemaakt van een hoge kwaliteit hittebestendig metaal, niet kopen. Het gebruik van het scherm, dat zal zorgen voor kleine sintels door te komen is het laatste scherm dat u wilt voor uw haard. U kunt goedkope open haard schermen die beter zijn gemaakt met massieve panelen of glas.