kiezen van een compressor voor HVLP-spuitpistool

Stap 1 – Gebruik van de handleiding

Stap 2 – Maximum Ratings

Stap 3 – Onderzoek

Stap 4 – Budget

Stap 5 – Testen

Als je gaat om samen te werken met een HVLP spuitpistool, moet u het juiste type van de compressor hebben. Als het niet krachtig genoeg is, zal u niet in staat om de vaste mist van spray die je nodig hebt om een ​​goede dekking te bereiken. Passend bij de compressor aan de HVLP spuitpistool is belangrijk, en zorgt ervoor dat u een perfect resultaat op uw verf baan te bereiken.

Uw HVLP spuitpistool zal komen met een handleiding, en dit zal een aantal sets van specificaties bevatten. Wat je nodig hebt een vondst bij de aanbevolen CFM @ PSI-instellingen. Deze zullen u laten weten wat je nodig hebt in een compressor. CFM staat voor kubieke voet per minuut, wat het volume, terwijl psi betekent pound per vierkante inch, hetgeen de druk. Zoals HVLP spuitbussen met slechts een lage druk, kan het cijfer met de druk te laag.

Als je deze cijfers hebt gevonden in de handleiding, kijk naar de hoogste CFM rating voor uw HVLP spuitpistool. Voeg 50 procent van dat bedrag. Dat cijfer zal de hoogste waardering van een luchtcompressor voor uw spuitpistool zijn. Binnen dat, heb je een speelruimte van 15 procent. Elke compressor binnen dat bereik in staat zal zijn om uw HVLP spuitpistool draaien zonder te raken overbelast. Noteer dit cijfer, omdat het belangrijk is.

Nu ben je klaar om te beginnen kijken naar luchtcompressoren voor uw HVLP spuitpistool. Start online, op de websites voor zowel retailers en fabrikanten. Tussen de twee moet je in staat om te komen met een bereik van luchtcompressoren die uw eisen kan voldoen. Wanneer u samen een korte lijst van mogelijke luchtcompressoren hebben gezet, moet u rechtstreeks contact met hen om een ​​vollediger overzicht van de specificaties te ontvangen. Zullen ze echt opereren binnen de regio van de CFM die u wilt voor uw HVLP spuitpistool?

De andere belangrijke factor bij de behandeling van een luchtcompressor de kosten. Als er meerdere die in staat zijn om te doen wat je nodig hebt, kijk dan naar de prijzen zijn. Er kan een grote variatie tussen de goedkoopste en duurste. Andere dingen kunnen belangrijk zijn, zoals de lengte en de omvang van de garantie, dus onderzoeken deze, ook. Zij zullen een rol in whittling de nummers van mogelijke luchtcompressoren spelen.

Je zal niet in staat zijn om een ​​luchtcompressor huis nemen om het te testen met je HVLP spuitpistool. Echter, kunt u koopt een en terug te sturen als het niet voldoet aan uw behoeften. Zorg ervoor dat u het te houden schoongehouden bij het testen van de luchtcompressor. Test de compressor met het spuitpistool zo snel als je kunt, het controleren van het op volledige, om te zien of het kan omgaan met de eisen. Zo niet, dan terug te keren onmiddellijk, zorg ervoor dat u de ontvangst hebt gehouden van de winkel. Als u dit doet, moet je in staat om je geld terug of ruilen voor een ander luchtcompressor te verkrijgen.