kiezen van de juiste snowboard stomp pad

Foam Stomp Pads

Rubber Stomp Pads

Stomp Pad Studs

Een stomp pad is een essentieel onderdeel van het snowboarden apparatuur, waardoor renners aan de raad effectief controle met hun achterste voet wanneer het niet in zijn bindend is vastgesteld. Aangezien snowboarders niet mogen rijden op liften in de meeste resorts met beide voeten gehecht aan hun raad van bestuur, wordt een stomp pad nodig om de tractie op het bord te houden tijdens lastige lift afsprongen. Terwijl sommige snowboarders liever niet het ontwerp van hun dek bezoedelen met de toevoeging van een stomp pad, het kiezen niet toe te voegen een pad kunnen achterlaten als u niet in staat om je board te controleren bij de lift top, wat leidt tot pijnlijke valpartijen in het bijzijn van andere wintersporters .

Foam stomp pads zijn meestal redelijk geprijsd en bieden een goede grip bij het nieuwe, waardoor ze de perfecte keuze voor een korte pauze snowboarden. Foam stomp pads met een reliëf patroon zal meer tractie tussen de boot en de raad aan te bieden. Foam stomp pads komen in een waaier van vormen en maten, wat betekent dat de meeste rijders zullen een ontwerp dat hun footprint past. Echter, de dekking van schuim pads betekent dat ze kunnen verduisteren aantrekkelijke board graphics en stomp pads gemaakt van dit materiaal kan gedragen worden met het gebruik te worden, wat resulteert in putjes en vervlakking dat hun werkzaamheid kunnen beïnvloeden, waardoor het moeilijker wordt voor een boot om tractie te vinden. Het vervangen van een schuim stomp pad kan tijdrovend zijn, als een verslechterende pad zal laten vaak een kleverige residu op het bord oppervlak dat zal moeten verwijderen met acetaat voordat een nieuwe stomp pad kan worden toegepast.

Rubber stamp pads bieden over het algemeen een goed niveau van grip, die verder in pads met een geribbeld of gestoten ontwerp kan worden verhoogd. Voor rijders die op zoek zijn naar een stomp pad dat niet de raad ontwerp zal verdoezelen, er transparante rubber stomp pad ontwerpen, die het mogelijk maken de bestaande afbeeldingen om door te tonen. Duurzamer dan schuim, rubber stamp pads bieden een langer durende stomp pad oplossing, waardoor ze een goede keuze voor regelmatige ruiters en winterseizoen plaats werken rijders. Verkrijgbaar in een selectie van maten en uitvoeringen, kunnen rubber stamp pads zijn te vinden op de meeste voeten.

Voor degenen die willen om een ​​aangepaste stijl stomp pad te creëren, kan studs en bieden de perfecte oplossing. Stomp pad studs komen in een waaier van afwerkingen. Populaire keuzes omvatten metalen noppen voor een in het oog springend design, transparante studs om de impact op bestaande graphics, of een selectie van nieuwe ondoorzichtige plastic stijlen te verminderen. Studs komen in een waaier van vormen, het aanbieden van een verschillende mate van tractie geschikt voor alle niveaus van de ruiter. Kiezen stomp pad studs kan de snowboarder om hun eigen ontwerp te maken en bouwen van een stomp pad dat is in perfecte verhouding tot de voet die op het zal zitten. Omdat stomp pad studs zijn kleiner en afzonderlijk aangebracht op het bord oppervlak, deze keuze van de stomp pad stijl vermindert het gebied van het dek, dat wordt beïnvloed door de stomp pad lijm.