kiezen van de juiste hamer

Mike Berger is de voormalige Managing Editor handige Magazine en een nationaal erkende home improvement expert wiens werk is verschenen in tal van doe-het-gerelateerde publicaties en websites. Als hij niet het opknappen van zijn huis, dan kunt u hem vinden onderwater identificeren van historische wrakken van de Grote Meren en de omringende staten.

Honderden duizenden jaren geleden, onze voorouders gebruikt rotsen om dingen te bash. Maar kom op, je bent meer geĆ«volueerd is dan een holbewoner, toch? (Your Mother-in-Law’s advies hier niet te tellen.) In plaats van stenen, hebben we nu hamers die we kunnen gebruiken om dingen te raken met. De truc om te laten zien dat je slimmer dan de gemiddelde holbewoner bent is om de juiste hamer voor de baan te halen. Makkelijk, toch? Vrij veel, zolang u deze leidraad gebruiken om te helpen de juiste beslissing te nemen.

Claw Hammer

Vrijwel de go-to hamer naar keuze, een klauwhamer wordt gebruikt voor stampende spijkers in, of ze uit hout te trekken. Verkrijgbaar in verschillende gewichten en ontwerpen – een tweedelig hamer met een stalen kop en hickory steel is de meest voorkomende, gevolgd door een stuk types waar de kop en handvat worden gesmeed uit dezelfde lengte van staal – ze zijn de perfect voor algemene doeleinden hamer.

framing Hammer

Denk aan dit als bruut grote broer, de klauw hamer. Dit zijn lange steel, zware hamers met een gewicht tussen 20 en 32 ounces voor stalen varianten en 12 tot 16 ounces voor degenen met titanium koppen, en worden gebruikt voor de bouw-en sloopafval – hun extra gewicht en de lengte geeft je meer macht om grote nagels snel rijden . De meeste zijn gemaakt met een waffled, geweven hoofd dat de hamer voorkomt glijden de nagel bij impact, hoewel glad gezicht types (een zogenaamde finishing hamer) zijn een betere keuze als je wilt van ontsierende het hout te houden. En terwijl hun klauwen zijn niet zo gebogen als die op een klauwhamer, kunt u zelfs meer invloed krijgen bij het verwijderen van nagels door aan de hendel aan de zijkant.

Ball Peen Hammer

Ook bekend als de hamer van een machinist’s, wordt dit instrument voornamelijk gebruikt in de metaalbewerking en werd oorspronkelijk ontworpen tijdens het spannende proces moet worden gebruikt om de nagel hoofden flexibel te maken. Nog steeds een waardevol instrument, ze zijn geweldig om te gebruiken voor het slaan van beitels en stoten. Vele varianten van de bal peen hamer, zoals de rechte peen, kruis peen en diagonale peen hamer, zijn gemaakt voor zeer specifieke metaalbewerking of smeden taken, maar de basis bal peen moet een must-have voor elke bevoegde schrijnwerker of doe-het -Uw liefhebber.

Tack Hammer

Perfect voor delicaat werk, werd dit verkleinwoord hamer oorspronkelijk bedoeld om te worden gebruikt voor het beveiligen van stoffering voor meubilair frames. Gebouwd met een magnetische einde te maken aan kleine spijkers of kopspijkers te houden, deze hamer is een must-have als je rijdt zeer kleine brads of andere kleine bevestigingsmiddelen.

onderwerpen

Er zijn nog meer varianten van hamers die bewust zijn gemaakt voor zeer specifieke taken, maar voor de gemiddelde holbewoner, een van deze vier zal in het algemeen te bereiken wat bashing je in gedachten hebt.