kiezen van de beste zolder fan voor u

Types Zolder Fan

Kenmerken van een Quality Zolder Fan

Factoren van Zolder Fan Savings

Zonder een zolder fan, kan de temperatuur in uw zolder te klimmen naar een verzengende 150 graden. Door het wegnemen van warme lucht van uw zolder, kan een zolder fan de temperaturen van uw hoogste niveau kamers te verminderen met 10 graden, verlengen de levensduur van uw dak gordelroos, en snijd airconditioning kosten met maar liefst 30 procent. Dit is een snel overzicht van de verschillende types van zolder fans, hun meest gangbare functies en de externe factoren die hun prestaties kunnen beïnvloeden.

Zolder fans zijn ofwel elektrisch of solar en komen in twee soorten:? Dak een koepelvormige, waterdichte ventilator op het dak met een base beveiligd door gordelroos-en gevel-end geïnstalleerd cirkelvormige ventilator gemonteerd aan de binnenzijde van de gevel vent.

Een hoge kwaliteit zolder fan zal waarschijnlijk de volgende kenmerken: een thermostaat dat de ventilator werkt automatisch, duurzame, metalen constructie; een zware scherm om ongedierte af te weren, en een permanent gesmeerde motor. In vele gevallen voorkomen verergeren een huis brand, zal de thermostaat ingesteld om de ventilator uit te schakelen wanneer de temperatuur indicatief brand detecteert.

De efficiëntie van elke zolder fan u installeert zal worden beïnvloed door verschillende factoren buiten de fan zelf. Deze omvatten de kleur van uw dak, de mate van schaduw op uw huis, de kwaliteit en kwantiteit van uw isolatie, en het rendement van uw koelsysteem.