kiezen van de beste kleur voor uw douche grout

Uw keuze van douche grout kleur maakt een groot verschil om het uiterlijk van uw badkamer. Voorbij zijn de dagen dat witte opbouwen was de eerste keuze voor de douches en badkamers. Tegenwoordig grout is beschikbaar in elke kleur denkbaar. Wit of gebroken wit zijn nog steeds heel populair kleur keuzes voor specie in de badkamer, maar zuiver wit heeft een aantal duidelijke nadelen.

De meest voor de hand liggende nadeel van witte grout is dat het vuil in een mum van tijd zal krijgen. Het zal vlekken te tonen en zal moeilijk schoon te houden zijn. Je mag niet in staat zijn om de heldere witte kleur helemaal te behouden als je eenmaal begint met behulp van de douche of bad. Gebroken wit of grijs grout is zeker een betere keuze.

White Grout moeilijk schoon te maken

U kunt kiezen uit vele verschillende tinten van gekleurde grout. Vermijd overmatig donkere of lichte tinten, omdat de specie zal meer opvallen dan de tegels.

Donkere of lichte kleuren zijn Vermijdbare

De perfecte begeleiding van uw tegels is gekleurd grout dat een doffe kleur toon heeft. De sleutel is om zwaar verzadigde kleuren, zoals zuiver rood, groen of blauw voorkomen.

A Dull, bijpassende kleur is de beste keuze