kiezen van de beste chemische producten voor uw pop-up pool

Chloor

algaecide

Pool Water Balancing Chemicals

Het schoonmaken en onderhouden van uw pop-up zwembad is erg belangrijk om uw familie gezond te houden. Het gebruik van chemische producten om uw zwembad te behouden is cruciaal en je nodig hebt om het juiste type van chemische stoffen om ongelukken te voorkomen kiezen. Om u te helpen kiezen voor de beste chemische producten voor uw pop-up zwembad, hier zijn enkele punten die u moet overwegen.

Chloor is een van de meest gebruikte chemicaliën bacteriën en algen in zwembaden te doden. Wanneer toegepast op de juiste kwaliteit, kan chloor doodt de meeste vormen van zichtbare en onzichtbare algen in uw pop-up zwembad. Om uw pop opruimen zwembad en doden algen, moet u een aanvraag korrelige of tablet vorm van natriumhypochloriet. Echter, te veel chloor in het water irritaties veroorzaken, vooral rond de ogen, oren en neus dus je moet voorzichtig zijn bij het gebruik van dit soort chemische stof in uw zwembad. Omdat grote hoeveelheden natriumhypochloriet in het water zowel schadelijk zijn voor mens en dier kunnen zijn, zorg ervoor dat niemand gebruik maakt van het zwembad voor enkele uren nadat u de chemische stoffen toe te passen.

Algen zijn een van de meest hardnekkige zwembad verontreinigende stoffen en het kan uw zwembad geur slecht te maken. Sommige soorten algen zichtbaar terwijl anderen dat niet zo is het belangrijk om algicide van tijd tot tijd zodat uw zwembad vrij van algen. Ook het gebruik van algicide kan helpen om uw zwembad water helder en uw zwembad wanden en voering schoon.

Hoewel daartoe algicide doodt bijna alle soorten groene en zwarte algen, kan zo niet sterk genoeg om andere soorten algen zoals de gele variant verwijderen. Om ervoor te zorgen dat uw zwembad is vrij van schadelijke stoffen, check out wat voor soort algen uw zwembad heeft besmet en kies het juiste type algicide.

Bij de toepassing van algicide op uw zwembad, giet de vloeistof op de verschillende gebieden rond uw zwembad. Houd uw zwembad pomp draait terwijl u de vloeistof om ervoor te zorgen dat de algicide wordt verspreid in uw zwembad toe te passen. Sinds algicide de huid kunnen irriteren, laat niemand in uw zwembad zwemmen voor minstens een uur nadat u de chemische toegepast. Ook moet u uw zwembad ten minste 24 uur nadat u de chemische stof toegepast op de afgestorven algen uit het water te verwijderen vacuüm.

Afweging van de pH-waarde van uw zwembad water is belangrijk om uw pop pool te beschermen omhoog van schade en om chloor verwante irritaties op gebruikers van het zwembad te voorkomen. Water balancing chemicaliën die de concentratie van het chloor in het water te verminderen kan handig zijn als je een paar uur te zwemmen na het toepassen van een grote hoeveelheid chloor aan uw zwembad. Aan de andere kant kan het zwembad water conditioner zeer behulpzaam bij het voorkomen van de ultraviolette stralen van de vlucht voor het afbreken van de ontsmettingsmiddelen in uw zwembad water. Merk op dat op basis van chloor water ontsmettingsmiddelen reageren op zonlicht en langdurige blootstelling aan zonlicht kan uw ontsmettingsmiddel niet effectief binnen een paar uur na het aanbrengen te maken. Om de levensduur van uw basis van chloor water ontsmettingsmiddel te verlengen, kunt u het zwembad water conditioner toe te voegen.