keramische tegels douche 5 – installeren

Voor een bad of douche ruimte, raden wij u beginnen met de achterwand eerste, tenzij je ook het plafond, in welk geval u daar zou beginnen betegelen.

Gebruik waterproof mastiek die goed zal houden onder vochtige omstandigheden. Dit is erg belangrijk. Als u een aanvraag wandtegel in gebieden die niet worden blootgesteld aan water kun je een kit, dat is niet waterdicht te gebruiken. Al de rest van de tegels technieken nog steeds van toepassing. Epoxylijmen zijn ook beschikbaar, maar de droogtijd kan moeilijk te controleren. Ze zijn meer geschikt in gebieden waar een hoge slagvastheid darkroom misschien.

Aanbrengen van de lijm

Je moet Adobe Flash Player te downloaden zodat u onze video kunt bekijken.

Het leggen van de Tegel

Voordat u de lijm, leest u de instructies van de fabrikant voor droogtijd, zodat je niet meer dan je kunt werken voordat het zet verspreid, meestal u wilt genoeg mortel verspreiden 30-40 minuten werk.

Tussenruimte de Tile

Verspreid de lijm op de muur met de platte kant van de troffel. Zodra je lijm hebt toegepast op een breed gebied, draait u de troffel rond naar de getande kant, voer het uit op een 45 º hoek met brede groeven te maken. De piek van de kleefstof dient zo dik of bijna zo dik als de dikte van de tegels te zijn. De vallei wordt alleen een dunne film. Bij het aanbrengen van de lijm, wees niet te uw werkende lijnen volledig te verduisteren. Zorg er ook voor om lege ruimtes te laten voor de installatie van accessoires die u wilt installeren.

Stel de eerste tegel langs één zijde van de verticale en horizontale werklijnen. Gebruik een zachte draaiende beweging, maar niet schuif deze op zijn plaats als je een groot deel van de lijm aan de ene kant kon bewegen. Als u werkt met een lat ervoor te zorgen dat de tegels goed vastzitten op.

Zonder de batten, zorg ervoor dat de bovenkant van de tegel lijn langs de horizontale lijn. Gebruik shims onder de pannen langs de rand van het bad aan de tegel nauwkeurig te houden langs de lijn. Leg de tegels per rij, altijd het houden van een waakzaam oog voor een correcte uitlijning langs de werkende lijnen. Tik ze met een rubberen hamer en een blok van gewatteerde hout als je gaat.

Tussenruimte meeste standaard 4 1/8 inch vierkante tegels kleine uitsteeksels aan de zijkanten die als afstandhouders en vervolgens later onder de specie. Als uw tegels dat niet doet, kunt u afwerking nagels te gebruiken voor kleine grout lijnen en voor grotere voegen lijnen gebruik maken van kleine gevormde spacers gemaakt voor dit doel.

Ga terug naar deel 4 of klik op om deel 6 lezen.