kelder verwarming: elektrische plint verwarming voor-en nadelen

Pros

Cons

Het installeren van een elektrische plint verwarming in uw kelder kan een haalbare manier om warmte te produceren in de kelder zijn. Echter, dit type toestel voeren met een aantal nadelen. Hier zijn een paar voors en tegens van het gebruik van elektrische plint kachels in uw kelder.

Eenvoudige installatie -Dit type verwarming is zeer eenvoudig te installeren. Je moet in staat zijn om gewoon te hechten aan de plint in de kelder en je zal een gerede bron van warmte te hebben. Ter vergelijking, is een van de eenvoudigste kachels te installeren.

Kosten -Dit type verwarming wordt ook makkelijker op uw budget dan andere vormen van kachels op de markt beschikbaar zijn. Daarom kan dit een goede manier om te besparen wanneer remodeling uw kelder zijn.

Warmteafgifte -Als je een grote kelder, kan dit niet genoeg om het gebied volledig te verwarmen. Ze kunnen er wat goede warmte, maar ze zijn niet zo krachtig als sommige van de andere kachels die beschikbaar zijn.

Efficiency -Met behulp van een elektrische kachel gaat niet zo efficiƫnt als andere heaters te zijn. Ter vergelijking, is een gaskachel gaan veel efficiƫnter te zijn bij het verwarmen van uw kelder. De meeste van de tijd, kelders zijn grote open gebieden, dus wil je niet te veel geld uitgeven om het hele ding te verwarmen.