kelder schimmel en meeldauw verwijdering: een gids

Schrob de Kelder vloeren en muren

Get Rid van Moisture

Reguleren van de Basement Temperatuur

Schimmel en meeldauw verwijdering kan sterk verbeteren van de sfeer binnen een huis. Deze organismen zijn zeer schadelijk voor de gezondheid als links bloeien in een deel van het huis. Bovendien kunnen zij bijdragen aan de achteruitgang van bouwconstructies en materialen. Deze organismen kunnen overal groeien in uw huishouden en uw kelder is een van hun meest waarschijnlijke broedplaatsen. Er zijn verschillende aannemers die diensten aanbieden op schimmel en meeldauw te verwijderen. Deze professionals gebruik van bewezen technieken en methoden om te waarborgen dat de besmette gebieden grondig worden gereinigd. Echter, kunt u vinden dat ze ook vragen exorbitante bedragen in ruil voor hun diensten. Gelukkig, kunt u niet de hulp van deze professionals nodig hebben om de schimmels en algen die zich ophopen in uw kelder te verwijderen. U kunt de taak zelf doen.

Het wegwerken van schimmel en meeldauw kan eisen het schrobben van de besmette gebieden met een zware borstel. U kan ook nodig zijn om bepaalde vormen van schimmel en meeldauw verwijdering producten te kopen. Er zijn vele commerciële producten die er zijn die u in het reinigen kunnen gebruiken en desinfecteren van uw kelder wanden en vloeren. Als u niet wilt dat een aankoop van deze producten te maken, kunt u uw eigen vorm en schimmel te verwijderen oplossing. De oplossing kan bestaan ​​uit bicarbonaat, bleekwater, azijn en waterstofperoxide gemengd.

Deze producten kunnen worden toegepast op het besmette gebied matig te helpen los te maken en verzachten de overmatige groei van schimmel en meeldauw voordat borstelen. Als u een grote kelder, kunt u de hulp van uw gezinsleden nodig om dit te doen, zodat u gemakkelijk het werk kan afmaken. Het schoonmaken van een grote kelder kan enige tijd vooral wanneer de schimmel en meeldauw hardnekkig hebben klampte zich vast aan de verschillende onderdelen van uw kelder te nemen. Altijd onthouden om de veiligheid van kleding te dragen zoals handschoenen en veiligheid maskers voordat u verder gaat met de taak van het verwijderen van de overmatige groei van schimmels en schimmels.

Vocht is de belangrijkste boosdoener achter de vorming van schimmels en meeldauw. Het wegwerken van het vocht is dan ook een belangrijke stap om de aanwezigheid van schimmels en algen in uw kelder succesvol elimineren. Kijk naar de bron van vocht in uw kelder en proberen om zich te ontdoen van hen te krijgen. Ook altijd uw kelder droog. Vermijd het dumpen enige natte materialen op. Voer regelmatig schoonmaken en schrobben, om ervoor te zorgen dat geen enkele hoeveelheid vocht wordt overgelaten aan vast te houden aan de kelder oppervlakken voor een lange tijd.

Schimmel en meeldauw groei is vaak veel voor in gebieden waar sprake is van een hogere luchtvochtigheid. Probeer de temperatuur van uw kelder te reguleren. Houd de temperatuur minder vochtig zoveel mogelijk. U mag ventilatie-apparatuur te installeren, zoals een ontvochtiger of een ventilator of ventilator indien mogelijk. Deze apparatuur kan helpen om de temperatuur van uw kelder op een laag niveau, het ontmoedigen van de re-groei van elk type van schimmel in het gebied.

Het beste wat je kunt doen om een ​​effectieve vorm en schimmel te verwijderen in uw kelder te garanderen is preventie. Zoveel mogelijk, houd je kelder schoon en vrij van elke vorm van vocht. Behandel schimmel en meeldauw meteen hun vroege tekenen van groei en niet wachten tot ze zich ophopen in getal. Hoe meer ze zijn gegroeid en verspreid over uw kelder, hoe moeilijker het zal zijn om ze te verwijderen.