kanarie molt

Aanbevelingen voor Vogels in een Molt

V. Mijn jonge mannelijke kanarie, die nog niet heeft gezongen, is in een premature molt. Kan dit worden gestopt? Ik geef hem elke aanvulling op de markt, plus vitaminen. Ik geloof dat ik hem misschien in een kamer die wordt erg warm wanneer de hitte kicks in, heb ik hem verhuisd naar een meer stabiele omgeving hebben gehouden, maar kan ik stoppen met de rui, zo niet, dan zal hij weer molt in het voorjaar? Ik weet dat dit een zeer stressvolle tijd en zou graag het beste wat ik kan doen om hem gezond en gelukkig te houden, dus misschien toen hij de kanarie lied tape hoort (ja, kocht ik een!) Zal hij willen zijn klein hart zingen.

Veren bevatten grote hoeveelheden zwavel bevattende aminozuren. En dit zijn de bouwstenen van eiwitten die zijn schaars in alle plant (zaad, noten, groente, fruit) eiwitten. Wij vullen verder deze aminozuren met een sterk biologisch beschikbare zwavelbron dat lijkt de dieren kunnen veren nog efficiënter maken.

Ten tweede een vogel met een ontoereikende dieet zal niet in staat zijn om snel te ruien. Als rui is een stressvolle ervaring voor onze vogels hoe sneller we kunnen op te vullen, hoe beter. Met de juiste natuurlijke supplementen kunnen we de vogels in staat te ruien met veel minder inspanning. De molt is snel afgerond en de vogels zijn niet ‘vast in het molt “, verwijderen van schimmel en vlekken van Stucwerk ;; Hoe Homestead met Quail Hot Topics:. Bomen en Ongedierte Hoe insectenetende vogels aan te trekken, deel 2, het aantrekken van wilde dieren op uw container Garden, Verwante advertenties; comments powered by; Disqus; Krijg Knutseltips per e-mail; Nieuwsbrief ontvangen Bevestiging; Abonneren …;; Volg @DoItYourselfcom; Verwante advertenties; <-;! ->, , adverteren, winkel, het vinden van een aannemer, over ons, carrières, gebruiksvoorwaarden, privacybeleid, cookie-beleid, sitemap, facebook, twitter, twitter, YouTube, dit website®, opgericht in 1995, is de grootste onafhankelijke ; home improvement en reparatie website. Wij stellen uw opmerkingen en; suggesties. Alle informatie wordt verstrekt “zoals het is.” Website operationele; problemen contact opnemen met webmaster @ deze website. Vragen van een Do It Yourself natuur moet worden; voorgelegd aan onze “Forum”. Copyright ©; 1995-2016 Inc. Alle rechten voorbehouden. U mag vrij te koppelen; op deze site, en gebruiken voor niet-commercieel gebruik onderworpen aan onze gebruiksvoorwaarden. Bekijk ons ​​privacybeleid hier.