kan te veel transmissieolie pijn van een voertuig?

Hoeveel vloeistof moet je in?

Hoe werkt u te veel problemen veroorzaken?

Wanneer de Transmission Fluid Change

Het verwijderen van overtollige vloeistof

Uw transmissie vloeistof is belangrijk voor de goede werking van uw motor automatisch. Uw transmissie zorgt voor veel warmte van de wrijving en de transmissie vloeistof is ontworpen om deze warmte te houden van schade aan de auto.

De meeste mensen zelden veranderen de vloeistof, en degenen die meestal laat de vervanging van hun dienst garage. U kunt de plaats van de vloeistof zelf met een paar tools, maar het niveau van de vloeistof is cruciaal voor de goede werking van de motor.

TIP: Zorg ervoor dat u de aanbevolen vloeistof gebruiken voor uw voertuig als de verkeerde sommige voertuigen kunnen beschadigen. Controleer uw eigenaren handleiding om te zien of uw auto moet een bepaald type vloeistof. De meest problematische voertuigen voor deze situatie zijn nieuwere met elektronisch geregelde transmissies.

Je moet alleen vloeistof bij een halve liter per keer. De peilstok bewijzen zou vol, maar het is echt niet. Start de motor en laat deze stationair draaien en controleer opnieuw het niveau als de motor warm is. Voeg zoveel als je nodig hebt tot de peilstok leest vol.

In een koele motor, moet het vloeistofniveau zijn aan de bovenkant van de koude merk, terwijl het zou moeten zijn aan de bovenkant van de hete merk als de motor warm is. In een warme motor, zorg ervoor dat het niveau in de veilige zone tussen de twee merken.

De meeste uitzendingen zal ongeveer 9-13 liter te nemen om volledig te vullen. Hoeveel u toevoegt, is afhankelijk van de vraag of je het aftappen en het vervangen van al uw vloeistof of gewoon bijvullen het uit. Nogmaals, voeg een beetje op een moment om overvulling te voorkomen.

Als u de verzending te vol, vindt u dat de vloeistof kan schuimen, en dat kan leiden tot een onregelmatige schakelen. Andere problemen kunnen bestaan ​​uit de transmissie schade en olie verhongering.

Sommige uitzendingen kunnen niet worden overvol vanwege de manier waarop ze zijn ontworpen. Ze kunnen een gat in de zijkant hebben, en eventuele extra zal gewoon stromen.

Veeg de peilstok op een witte doek of af te vegen, en controleer de kleur verlaten. Het moet duidelijk zijn, als de kleur is bruin of zijn er enkele plekken van zwarte storting, moet u de vloeistof veranderde snel.

Als uw auto vaak wordt gebruikt in stressvolle situaties waarin de transmissie wordt steeds warmer dan normaal, moet u regelmatig te controleren de vloeistof voor het branden en het dragen van buiten.

Sommige mensen kunnen je vertellen dat het veranderen van de transmissie vloeistof is niet nodig, maar wel een hoop werk en doet slijten uiteindelijk. De warmte geproduceerd door het rijden kan vaak zo heet dat de vloeistof begint te zijn smerende eigenschappen verliest, en de zeehonden zal beginnen te verharden, wat leidt tot drukverliezen en lekkages. De transmissie zal uiteindelijk sterven in deze toestand. Een oogje op het niveau en de gezondheid van de vloeistof kan bespaart u een grote reparatie factuur later. Je moet de vloeistof te veranderen en het filter elke 30.000 mijl.

U kunt een handpomp te gebruiken om overtollig vocht te verwijderen als u de overdracht hebt te vol, of gebruik een dunne buis om het uit te hevelen.