kan naar huis venster tint verminderen uw elektrische factuur?

Energy Bill Reduction

Door het verminderen van de hoeveelheid direct zonlicht die binnenkomt via een raam, kan een huis raam tint inderdaad uw elektriciteitsrekening te verminderen. Het zal echter meestal alleen profiteert u financieel in de zomer wanneer u uw airconditioner draaien. Tijdens de winter het effect van de tinten is heel anders.

Window tinten kan effectief blokkeren van een aanzienlijk deel van ultraviolet licht van de zon die bijdraagt ​​aan de stijgende temperaturen in de woning. Door donkerder de ramen tot op zekere hoogte, is het licht weg van het interieur van de woning terug te vinden. Dit kan de noodzaak om de airconditioner continu te werken in de warme maanden van de zomer verminderen. Daarom moet uw huis energierekening ook naar beneden gaan in directe verhouding tot hoeveel minder je de airconditioner lopen.

Helaas, in de winter is het mogelijk huisvenster tinten die besparingen compenseren. Door het blokkeren van de winter zonlicht dat anders de temperatuur in uw huis zou toenemen, kunt u vinden u de kachel langere termijn om het goed te maken. Het is waarschijnlijk, hoewel, dat je nog zou zien een netto besparing, voor de winter zon is niet zo heet als zomerzon.