kan ik whitewash bakstenen oppervlakken?

Wanneer u denkt over het schilderen van een baksteen, rekening houden met de voordelen van witwassen plaats. Niet alleen kunt u witten een baksteen oppervlak, maar het is veel beter dan de schilderkunst. Moderne outdoor verf vasthouden aan baksteen echt goed voor een tijdje, maar draag snel en onaantrekkelijk. Verf schillen en vlokken na slechts een jaar. Echter, krijt op een bakstenen oppervlak dringt diep waardoor het veel langer duren. Wanneer whitewash doet vervagen, het doet dus natuurlijker dan verf. Whitewash blijft aantrekkelijk, zelfs nadat deze aanzienlijk is vervaagd.

Witkalk vereisen een ander proces dan schilderen.

Voorbereiding

De baksteen oppervlak moet worden geschuurd. Schraap of zand uit een eerdere verf en vervolgens schuren het oppervlak tot het glad. Zorg ervoor dat alle andere oppervlakken die u niet wilt witgekalkte met inbegrip van de grond te dekken. Whitewash dringt diep en snel, waardoor het bijna onmogelijk te verwijderen.

Het schoonmaken van de Surface

Schrob de stenen oppervlak grondig met water en zeep en een goede, harde borstel. Vuil of olie zal zeer merkbaar door de whitewash zijn. Spoelen met schoon water. Laat de bakstenen volledig drogen als je een gladde, consistente afwerking wenst. Als u een meer gestructureerde afwerking wilt, het aanbrengen van witkalk op een natte steen kan een mooi effect te bereiken.

Application Technique