houtskool waterfilter

Je zou bekend zijn met koolstoffilters uit het gebruik van de hand-held waterfilter kruiken, die in eigen land worden gebruikt zijn. Echter, als uw water heeft een slechte of “funny” smaak of u zich bezig met verontreinigingen, het installeren van een houtskool waterfilter moeten deze problemen op te lossen.

Charcoal waterfilter variëteit

Er zijn drie basistypen bij de aankoop van een houtskool waterfilter

• Actieve Silver geïmpregneerd Charcoal -Dit moet bacteriën te doden mogelijkheid om een ​​houtskool waterfilter toe te voegen;. • Carbon Block -Dit wordt beschouwd als de beste houtskool waterfilter, maar staat bekend om langzamer te werken dan de andere typen filters;. • Micron Rating -Een micronclassificatie van 1 (één) of minder wordt aanbevolen om nauwkeurig ontzeggen van schadelijke bacteriën en verontreinigingen.

Hoe houtskool waterfilters werk

Het ergste water vervuilt zijn Cryptosporidium en Guardia. Houtskool absorbeert onzuiverheden en vervuilt als water door de houtskool waterfilter. Een goede waterfilter systeem moet benzeen, chloor, pesticiden en radon te verwijderen.

Verwacht niet dat een houtskool waterfilter om alles te verwijderen, zoals sommige mineralen zijn van essentieel belang in het helpen om goede gezondheid te behouden. Als u in een gebied dat bekend staat om veel water vervuilt hebben wonen, wilt u misschien overwegen het installeren van een tweede pre-filter. Houtskool waterfilters moet worden veranderd ongeveer elke zes maanden.

Noodzaak van een waterfilter? Vergelijk merken, types en prijzen met onze gids Water Filters Koper.