het vermijden van teken

Hopelijk, als u in een gebied met de ziekte van Lyme te leven, had u uw hond gevaccineerd. Lyme-ziekte kan dodelijk zijn voor zowel huisdieren en mensen.

Onze honden houden om te rennen, en herten grazen vaak in onze tuin. Ik zie onze honden achtervolgen hen, gewoon om te spelen. Ik ben zeer bezorgd over tikken. We zetten op een schar van vaseline, verwijder ze gemakkelijk met een pincet. Je zou er ook een schuimspaan uit de teek te verwijderen lepel. Ziet er nogal slim en eenvoudig.

Ik gebruikte om mijn hond pillen die ik kreeg van de dierenarts te geven. Het vergif in zijn bloed dat vlooien gedood nadat een hap. Nu heb ik een kat. Ik behandelde de werf met Durisban en dat zorgde voor de vlo probleem. Wat teken We hebben niet veel gehad en net geplukt ze af als ze lijken.

Mijn hond houdt ook rond in het gebied en de muis te krijgen. Het teken van dit jaar waren verschrikkelijk. Hij heeft een hekel aan de teken en als ik ze vind hem vertel ik hem te blijven in de tuin. Hij doet tot na de eerste harde vorst dan lijkt hij weten zijn weer veilig naar buiten te gaan!

We hebben een hond en leven in een zwaar tik aangetaste gebied in Virginia. In feite, vonden we onze 1e tik van het seizoen een paar weken in februari. In de afgelopen twee jaar hebben we een kraag van de dierenarts met 100% succes gebruikt. Het heet Preventic. Het kost ongeveer $ 12,00 en duurt minstens 3 maanden. Je weet dat binnen een paar dagen of zo als het is gestopt met werken omdat je begint te tikken rond het gezicht te zien. Deze kraag werkt op zaad teken alsmede regelmatige teken. Het heeft geen controle vlooien.

Ik ben het eens met de persoon boven. We hadden een zeer slechte zaak van teken wanneer we in New Mexico gewoond. We hebben drie Alaskan Huskies. We hadden niet eens weten hoe vreselijk ze waren totdat we gaven hen een bad in de zomer en toen ze nat ongeveer 100 teken op elke hond opdagen? Heel verontrustend op zijn zachtst gezegd. Preventic bleek te zijn de door God stuurt de dierenarts zei dat het was. Binnen 48 uur al het teken waren verdwenen. Absoluut geweldig. Sterk aanbevolen.

We hebben twee labs (geel en chocolade) en wonen in een zeer bosrijke omgeving in Wisconsin. Onze dierenarts aanbevolen ‘Frontline’. We geven elke hond zijn druppels, direct op de huid tussen de schouderbladen, een keer per maand. Frontline is een vlo en teek afstotend. We hebben het gebruikt voor ongeveer 8 maanden nu en het lijkt te werken verschrikkelijk.

Probeer het voeden van uw hond knoflook. Vlooien niet graag knoflook en gegeven aan de hond houdt vaak de geur op de huid en de vlooien zal geen moeite met die hond. Ik weet niet of het zal werken op teken. Maar ik heb dit gedaan voor meer dan 8 jaar met mijn honden en het werkt geweldig op vlooien