het opbouwen van een schommelbank in uw achtertuin

Stap 1 – Het snijden van de Hout

Stap 2 – Voorbereiden van de Bench

Stap 3 – Montage van de Swing

Het hebben van een schommelbank in uw achtertuin kunt een mooie ontsnapping van dag tot dag spanningen. De stappen die volgen zal u tonen hoe het bouwen van een schommelbank staan ​​met uw bestaande tuinbank.

Het maken van een bank swing uit een oude bank en het opbouwen van een A-frame vast te houden is een snelle en goedkope oplossing voor het kopen van iets al gebouwd. Uw swing zal een voet van de grond met drie voeten van de keten. Dit betekent dat de A-frame voor de schommelbank minstens vier voet lang.

Meet vier voeten op de 4-inch met 4-inch stukken van cedar hout dan langs die lijn te snijden.

De ruimte tussen de benen (die een holle “A” zal vormen wanneer geassembleerd) wordt 4-voet. Meet vier voeten op de 8-voet lange stukken hout, markeren en snijd. Deze stukken zijn de beugels aan de “A” op het af te ronden.

Uw oude bank is het brandpunt van de swing, maar we hebben om een ​​aantal dingen te doen voordat waardoor het een echte swing te doen.

Eerst moet je de voor- en achterpoten van de bank te verwijderen. Gebruik een schuurmachine om overgebleven materiaal verdwijnen maken. U kunt ook zand de hele bank om het ziet er nieuwer dan het is of u kunt het laten zoals is of schilderen. De keuze is aan jou.

Op de armen van de bank maatregel 4-inch van de rug en de 4-inches van de voorkant en markeer het uit. Doe hetzelfde met de andere arm. Schroef in het oog haken op deze locaties.

Meet de keten uit twee 6-foot lange stukken en gesneden. Ene uiteinde van een keten voor het oog haak aan de voorkant en het andere uiteinde op de ooghaak achterin. Doe hetzelfde met de tweede keten.

Je moet een “V” vorm maken door het aanbrengen van twee van de 4-inch met 4-inch stukken gesneden ceder aan de beugels. Herhaal dit met de andere twee stukken van 4-inch met 4-inch stukken van cederhout. Dit zijn de benen van de bank swing.

Bevestig nu de beugels om de benen met behulp van de 4-voet lange stukken die u hebt gemaakt van de 2-inch met 4-inch stukken van cederhout. Plaats elk zo dicht bij het centrum mogelijk en nagel op zijn plaats.

Installeer de bank schommelhaken dat met de beugels aan de ongesneden stuk van 4-inch met 4-inch ceder kwam. Gebruik de lengte van de bank als een gids.

Bevestig een been aan elk uiteinde van de balk. Haak de kettingen aan de schommelhaken om het project af te maken.