het kiezen van luchtcompressoren

Het kopen van een luchtcompressor kan nogal een verwarrende aangelegenheid, vooral met alle verschillende types beschikbaar zijn en de technische jargon dat wordt geleverd met hen. Uw taak zal veel gemakkelijker worden gemaakt als je de eenvoudige richtlijnen die hieronder hebben verstrekt volgen.

Bepalen de hoeveelheid Horsepower You Wanna

Voordat je huis te verlaten om te gaan op een luchtcompressor jagen, moet je precies weten wat je zal gebruiken voor. Een aantal van de kleinere taken die je kunt bereiken met de compressor onder het opvullen van de banden, terwijl de meer serieuze taken kunnen onder meer gebruiken om de lucht Sanders (bijvoorbeeld tijdens de bouw het werk) aan te drijven.

Luchtcompressoren, die voor gebruik in zware taken zoals bouwwerken zijn, ook voldoende vermogen met betrekking tot de capaciteit van het gereedschap erlangs te gebruiken. Kies een luchtcompressor wiens vermogen van meer dan je gereedschap vraagt ​​om met een factor anderhalf.

Op hetzelfde punt, de aard van het werk dat gedaan moet worden is een andere overweging (bijv. Bij het werken in de buurt van een kantoorruimte stille luchtcompressoren zal de beste keuze).

Bevestig de Ware Horsepower Rating op de luchtcompressor

U zult merken dat sommige luchtcompressoren hebben hetzelfde aantal pk aangegeven op hen, maar de prijzen zijn verre van identiek, een is goedkoop en de andere vrij duur. De duurdere optie zal een industriële eenheid, die meer vermogen dan de andere eenheid heeft zijn (ondanks de vergelijkbare ratings).

Industriële eenheden worden bediend met behulp van 220 volt circuits, terwijl de anderen werken met de 110 volt circuit. Alleen de industriële eenheid zal leveren de ware kracht rating, en als zodanig de beste koop zal zijn.

Bepaal het bedrag van PSI die je nodig

PSI is een afkorting van “pounds per square inch en heeft te maken met de druk van de compressor vereist goede werking. De meeste lucht instrumenten zal goed werken met ongeveer 90 PSI, maar ze zullen zeker een compressor waarvan de shut-off druk is veel hoger nodig.

Als het gaat om PSI kwesties, industriële units weer zijn de beste keuze. Het afsluitorgaan druk in deze eenheden is opgebouwd in twee fasen – eerste 90 PSI, en vervolgens tot 175 PSI. Lichte compressoren zijn ‘single-stage’ in plaats en wordt uitgeschakeld bij 100 PSI. Deze druk is nauwelijks genoeg om een ​​lucht gereedschap te bedienen.

Denk aan de CFM Rating

CFM is een volumemeting en staat voor “cubic feet per meter. Wanneer u gebruik maakt van pneumatische gereedschappen, is er een bepaalde hoeveelheid lucht die moet worden verplaatst. Dit volume wordt door de CFM rating. Het is gebruikelijk voor de fabrikanten om een ​​hogere CFM ratings dan wat is eigenlijk te geven, alleen maar om de verkoop te maken (moet je niet in deze val).

Bij het maken van uw keuze van de compressor, moet u weten wat u CFM op 90 PSI zult hebben. Deze cijfers op de verpakking aangegeven als onderdeel van specificaties van de fabrikant. Om aan de veilige kant, ervoor te zorgen dat voor elke echte HP, krijg je 3-4 CFM op 90 PSI.

Denk aan de Tank Size

De luchtcompressor tank formaat dat u genoegen nemen hangt af van hoe je gaat om de apparatuur te gebruiken. Als uw compressor met tussenpozen wordt gebruikt, dan is een grote tank en kleine motor zal het prima doen. Compressoren voor continu gebruik nodig kleinere tanks (en grote motoren en pompen).