het kiezen van een luchtzuiveringsinstallatie voor eczeem

Iedereen die lijdt aan eczeem is bekend met de irritante en pijnlijke uitbraken die atopische dermatitis veroorzaakt. Hoewel er een verscheidenheid van behandelingsopties voor eczeem, kan een hoogwaardige luchtreiniger elimineren of verminderen uw behoefte aan voorgeschreven medicatie. De behandeling van eczeem effectief hangt af van de ernst en de specifieke details van elk geval, en sommige mensen kunnen vinden dat een luchtreiniger is meer effectief in het verminderen van eczema dan anderen.

Wat is eczeem en wat de oorzaak is?

Eczeem resultaten in droge, rode plekken op de huid. Eczeem kan op een willekeurige plaats op het lichaam, hoewel het gewoonlijk verschijnt op de handen, armen en gezicht. Gemiddeld ongeveer 1 op de 10 mensen last van eczeem op een bepaald punt in hun leven, hoewel de meeste gevallen opruimen tijdens de adolescentie.

Meestal wordt eczeem veroorzaakt door een allergische reactie. Bij atopische dermatitis, kunnen deeltjes van pollen, stof, mijten en in de lucht dragen bij aan een uitbraak. Mensen met allergische reacties op bepaalde metalen, latex of andere chemische stoffen kunnen eczeem uitbraken ervaren na die in fysiek contact met de gewraakte materiaal. Vanwege de verschillende oorzaken, kan het moeilijk zijn om de onderliggende oorzaak van een eczeem uitbraak traceren. Echter, eczeem fakkels typisch tot op bepaalde tijden van het jaar of in bepaalde omstandigheden, en het bijhouden van het uiterlijk en de ernst van de uitbraken kan nuttig blijken bij het bepalen van de oorzaak van uw eczeem.

Helpen om eczeem te behandelen met een Air Purifier

Sommige luchtreinigers kunnen helpen om de gevolgen van eczeem te verminderen door het verlagen van de pollen count of het stof niveaus in een kamer of huis. Bij het selecteren van een luchtreiniger om te helpen bij de behandeling van eczeem, kies dan een luchtreiniger met een HEPA-filter voor de beste filtratie. Reinigers ontworpen om niet alleen stof en pollen, maar ook schimmels en andere bacteriefilter neiging het meest effectief. Tot slot, een luchtzuiveringsinstallatie met een luchtbevochtiger is behulpzaam bij het houden van uw huid vochtig omdat het allergenen filtert uit de lucht.

In bijna alle gevallen zal een luchtreiniger niet in zijn eentje te elimineren van de effecten van eczeem. Als u last heeft van atopische dermatitis, aanvullende maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat uw huis is allergeen-vrij. Bedek je beddengoed in hypoallergeen bed en kussenslopen en alle beddengoed en kleren wassen in een mild schoonmaakmiddel zonder wasverzachter. Vermijd huidcontact met chemische reinigingsmiddelen, make-up en cosmetica, krassend of irriterende stoffen en alle bekende allergenen, zoals poison ivy.

Een luchtreiniger met HEPA filter en het vermogen om schimmelsporen te elimineren en bacteriƫn kunnen enorm helpen bij het beheersen van een eczeem uitbraak. Echter, als je eczeem of denkt u eczeem kan hebben, neem dan contact met een arts voordat u een behandeling programma. Met een combinatie van medicinale huid lotions, luchtbevochtigers en een high-powered luchtreiniger, veel mensen die last hebben van eczeem in staat zijn om hun symptomen goed onder controle te houden.