het kiezen van een dressoir voor kinderen slaapkamers: vijf leuke decoreren tips

Met behulp van het bord Paint naar een beschrijfbare Dresser Maak

Maak de Dresser Magnetic

Voeg een jas van Kiddie Kleuren

Het verfraaien van de Dresser with Accessories

Met behulp van papier naar een Dresser Versier

Een dressoir is een belangrijk stuk van het meubilair in de slaapkamer van een kind. Niet alleen opslag en organisatie toe te voegen aan de kamer, het kan ook gebruikt worden in een speciale kiddie oproep aan inrichting van de ruimte te brengen. In plaats van te steken met de bezadigde kleuren en duidelijke uitstraling van de meeste winkel koopt dressoirs, kunt u eenvoudig personaliseren en versier het naar de persoonlijkheid en de kamer van uw kind decor aan te passen.

Hier zijn vijf leuke versieren tips voor een dressoir in een kids ‘slaapkamer.

Kinderen, vooral kleuters en tweens, zullen houden aan een oppervlak te krabbelen of krabbelen op te hebben. Verf de dressoir met een likje verf schoolbord naar een mooie beschrijfbare dressoir in een mum van tijd te creëren. In feite zal het dressoir ook geweldig zijn als je kind opgroeit, omdat je in staat zijn om elkaar te herinneringen en nota’s daar achter te laten op de ladenkast.

Magnetische verf is een eenvoudige en effectieve manier om het dressoir in de kamer van een kind om te zetten in een unieke bulletin board. U kunt dan versieren met artwork, leuke magneten, foto’s en andere memorabilia.

Als uw dressoir is een saaie, doffe kleur, de gemakkelijkste manier om het te laten passen in de slaapkamer van een kind is om een ​​jas of twee van de verf toe te voegen. Kies uw kind favoriete kleuren of pick kindvriendelijke kleuren zoals snoep roze, helder rood, lichtblauw, een vrolijke gele of zelfs een met gras begroeide groene. Bereid het dressoir door schuren deze licht om de verf hechten helpen. Vervolgens krijgen druk. U kunt stencils gebruiken om markeren strepen of polka dots verf, harten of wolken en versier het dressoir in een mum van tijd. U kunt zelfs gebruik maken van hete lijm en alfabet tegels of brieven van een kid’s spel dat zich afspeelt en plak ze op de geschilderde dressoir voor een koele, alfabet dressoir.

Als het schilderen van het dressoir lijkt te grote taak, kunt u het dressoir decoreren en fleuren het met accessoires. Koppelverkoop kleurrijke, brede linten op de knoppen zal een speelse touch toe te voegen tijdens het plakken op stickers om de inrichting aan te passen zal verlevendigen de kamer zonder enige inspanning. U kunt zelfs haken toe te voegen aan de zijkant van de kast en hang favoriete speeltje of een herinnering van uw kind, zoals een paar babyschoenen. U kunt ook gebruik maken van een meisje haar accessoires en warme lijm ze naar het dressoir voor een speciale, girly dressoir. Met jongens, kunt u miniatuur action figures of auto’s te nemen en hete lijm ze aan de fronten van de laden en creëren een “action-packed” dressoir met een minimale inspanning. Lijm de accessoires of action figures willekeurig en kleuren die zich vermengen goed aan bij het kleurenschema van de kamer te halen.

Voor een unieke, Cartoon- of kinderdagverblijf-themed dressoir, kunt u gemakkelijk decoupage het dressoir met pagina’s uit een kinderliedje boek of cartoon magazine. Een andere optie is om behang te gebruiken om het dressoir fleuren. Verwijder de knoppen en voeg het behang naar de voorkant van de kast. Voeg de knoppen terug op voor een leuke en kleurrijke dressoir die zo kan worden veranderd en wanneer u wilt. Het creëren van een collage van foto’s is een leuke manier om de kast te versieren. Zand het oppervlak licht, plakken op de foto’s in een collage mode en werk af met een laagje pure verf “laminaat” de collage.

Deze vijf leuke decoreren tips voor de slaapkamer dressoir van een kind zijn gemakkelijk, snel en goedkoop ook. Dus, ga je gang, en voeg een scheutje van de zon naar de kamer van uw kind door fleuren de saaie dressoir.