het kiezen en installeren van trap balusters

Het kiezen van en het installeren van de perfecte trap balusters kan niet alleen verbetering van de schoonheid van uw huis, maar kan toevoegen aan de waarde ervan. Vele malen kleine details die ogenschijnlijk onbelangrijk zijn de beslissende factoren voor de aankoop van een huis. Af en toe, op basis van persoonlijkheid en artistieke smaak, kan een huiseigenaar willen trap balusters te vervangen om meer aanwezigheid in een ruimte te bieden. Traditionele trap balusters normaal geen aandacht trekken, maar een creatieve individu kan degenen die persoonlijke stijl zal oproepen vinden, het kiezen van een Baluster; Staircase balusters zijn leverbaar in vier types:. Hout, metaal en kunststof en glas. De keuze wordt bepaald door persoonlijke smaak.

Stap 1 – Planning; Voor het vervangen van uw trap balusters, zorg ervoor dat u de lengte van uw trap, en de breedte, en de afstand van alle balusters meten moet worden vervangen; Stap 2 – Ken uw End;. Elke baluster een PEG hebben als uiteinde en een platte uiteinde. De pin-achtige einde is de balustrade bodem, waardoor de platte kant van de balustrade top; Stap 3 – Meet de hoogte;. De afstand tussen de trap en de leuning is de dorpel late genoemd. Meet deze afstand van de pin hole naar de rail goed naar uw trap balusters correct gesneden;. Stap 4 – Boor de gaten; Zorg voor een speciale baluster boor die een gat en een secundaire thread voor de bouten die u gebruikt om de balusters te beveiligen zal creĆ«ren naar de trap. Vraag uw home improvement center vertegenwoordiger voor advies over wat boor om te selecteren. Als er geen gaten in je traptreden naar uw balusters te passen, dan ze te maken. Gebruik de maatregelen die in stap 1 om de ruimte van de balusters correct op elke trede bij het boren van de boringen metingen. Zorg ervoor dat u een paar lessen over hoe de boor te gebruiken en je ogen te beschermen te allen tijde te nemen;. Stap 5 – Bolt Het; Maak een pilot gat in de bodem van elke baluster en zet de balustrade bout. Eenmaal bevestigd, bevestig de balustrade van de trap in de pre-gat op de trap loopvlak. Als u niet wilt bouten gebruiken, breng dan een goede houtlijm aan de pin-end en zet de de pen kunnen in de traptrede gat.

Maak een klein gaatje met een boor in de bodem van elke baluster waarin u de balustrade bout zal plaatsen. Nadat de bout is veilig in de balustrade, kunt u deze schroef in het voorgeboorde gat in de traptrede. Als u liever niet baluster bouten gebruikt kunt u ook gebruik maken van de bouw lijm op de pin-end van de balustrade aan de pin te beveiligen in de traptrede;. Stap 6 – Bevestig de Rail; Bevestig de leuning aan de balusters met behulp van houtlijm en 2-inch hardhout nagels. Gebruik stopverf en bijpassende beits of verf op de nagel gaten te dekken en de kleur van het hout indien gewenst.