het bouwen van houten balusters

Stap 1 – Bepaal Materials and Design

Stap 2 – Carving

Stap 3 – Finish

Balusters bieden niet alleen karakter, maar ook ondersteuning aan een balustrade. Terwijl ze worden meestal pre-en-klare, zijn veel huiseigenaren nu kiezen om hun eigen te maken. Vanwege de dragende karakter van de baluster, is het belangrijk om een ​​object dat stevig en duurzaam te bouwen.

Een balustrade dat primair voor binnenhuisdecoratie kan worden gemaakt van zachtere, meer decoratieve hout. Het hoeft niet zo solide zijn. Een balustrade voorzien in steun, hetzij voor mensen of een ander voorwerp moet worden gemaakt van een sterker, misschien minder aantrekkelijk, hout. Echter, het is nog steeds mogelijk om aantrekkelijke, gepersonaliseerde balusters creëren, terwijl het voldoen aan deze criteria.

U kunt een baluster te maken van vrijwel elke houtsoort. Het soort hout dat u gebruikt, is afhankelijk van uw eigen behoeften. Balusters voor binnen kan worden gemaakt van zachtere, minder duurzame houtsoorten zoals esdoorn. Degenen die buiten zal worden gebruikt (zoals in een deck) zou het best worden gemaakt van druk behandeld hout;. Daarnaast moet u beslist voordat u uw project te beginnen wat u wilt dat uw baluster te lijken. U kunt zelf beslissen op een zeer eenvoudig ontwerp, of u kunt een zeer ingewikkelde een te maken. De meer ingewikkelde u uw ontwerp te maken, hoe moeilijker het zal zijn om te snijden, en hoe moeilijker het zal zijn om uniformiteit te houden onder uw balusters. Meer complexe ontwerpen vereist ook meer gereedschappen.

Om uw balusters te maken, moet u eerst gebruik maken van uw router om een ​​dummy baluster snijden. Met de router, kunt u hol uit gebieden of ronden randen en hoeken. U kunt vele aangename ontwerpen met de router alleen te bereiken, maar voor zeer ingewikkelde ontwerpen, moet u waarschijnlijk extra hulpmiddelen.

Als u tevreden bent met het ontwerp, kunt u gebruik maken van schuurpapier om glad te strijken eventuele grove randen en ruwe plekken. Je kunt het draaien op een draaibank, of u kunt het blijven stationair tijdens het schuren het. Als het ontwerp van uw baluster is eenvoudig, met behulp van de draaibank bespaart tijd. Als uw baluster heeft vele complexe randen en ingewikkelde ontwerpen, is het beter om het zand met de hand. Hierdoor zal u toestaan ​​dat een veel hoger niveau van precisie,. Zodra u uw eerste baluster voltooid, kunt u deze gebruiken om een ​​sjabloon die gemakkelijk kan worden gedupliceerd creëren. Als u niet wilt dat uw eigen baluster ontwerpen, kunt u een sjabloon van een gekochte baluster creëren.

Zodra uw balusters klaar zijn, kan je ze af te dichten, vlekken hen, of verf ze op basis van uw ontwerpen. Zorg ervoor dat de afdichting u kiest compatibel is met de omgeving waarin u zetten het. Meer delicate hout vereisen extra onderhoud. Het is belangrijk dat u regelmatig controleren op uw balusters om zeker te zijn dat de integriteit van uw balustrade niet wordt afgebroken.