het bouwen van een tafel – afwerking

Afwerking van de Gemonteerd Table

schuren

De beste tijd om elke grote schuren doen is vóór de belangrijkste onderdelen zijn bevestigd.

Schuurpapier wordt ingedeeld als medium of nummers 60, 80 en 100. fijn schuurpapier nummers 150, 180, en zeer fijne 220, 240 en 280. Medium wordt meestal gebruikt voor de eerste schuren, goed voor gladdere resultaten en zeer goed voor smoothing eindigt tussen de lagen. Schuurpapier kan nat worden gebruikt voor een aantal afwerkingen.

Je kunt in de nagel gaten met hout stopverf vullen voordat schuren als je niet van plan bent om het hout te bevlekken. Als u kleuren, vul de gaten na de vlek wordt toegepast. In beide gevallen overeen met het hout stopverf nauw in kleur aan de voorraad of het gebruik zaagsel en houtlijm om uw eigen stopverf te maken.

Wanneer het tijd is om te lakken, stofzuigen de kamer en laat de resterende stof af te wikkelen voor 24 uur. Draag pluizende kleding en het gebruik van de snelst drogende vernis beschikbaar. Gebruik een kleefdoek om stof te verwijderen voor het aanbrengen van lak en tussen de lagen. Do urethaan vernis niet van toepassing op een jas van schellak of lak.

Het toepassen van Filler

(Optioneel Step) De sleutel tot een mooie afwerking is ervoor te zorgen dat het oppervlak zo glad mogelijk.

Het toepassen van de Finish

Pas uw finish in een goed geventileerde ruimte met veel ruimte. Bedek de vloer in het gebied dat u de finish wordt de toepassing, zodat als een lekkage optreedt zal het geen permanente vlekken achterlaten. Zorg ervoor dat het gebied is schoon en stofvrij en kan tijdens het drogen zo blijven. Volg de instructies van de fabrikant. De afwerking is het eerste wat u en uw vrienden zullen merken, dus neem de tijd.

De keuze in de videoband is een polyurethaan afwerking aangebracht met een schuim applicator. Je kon een luchtcompressor gebruiken met een verstuiver of de traditionele borstel methode. Geef het oppervlak een fijn schuren tussen elke laag voor een langdurige, duurzame glans.

Uw handgemaakte tafel is een persoonlijke bron van trots en wil je een afwerking die zij pronkt best tot zijn recht te kiezen. Hier zijn enkele suggesties om te overwegen wanneer u uw afwerking te kiezen.

Een andere afwerking die kan worden gebruikt is een olie finish. Het voordeel van het olie-afwerking is dat na de eerste laag een fijne korrel schuurpapier kan worden gebruikt bij nat (220) aan een suspensie van stofdeeltjes en olie veroorzaken. Dit mengsel wordt voortdurend opgenomen in het hout met iedere laag. Elke laag bouwt een zeer duurzaam oppervlak met een met de hand ingewreven look. Hoewel mooi, die olie-afwerking, niet over de duurzaamheid en waterdichtheid van het polyurethaan afwerkingen.

Sommige schadeherstellers gebruik maken van een schuren sealer, die een lichte fuzz stijf maakt, zodat het kan worden geschuurd uit. Test om ervoor te zorgen dat een sealer zal geen negatieve invloed op de finish door op de onderkant van een plank en vervolgens het aanbrengen van de vlek te zien als het gaat vlot.

Als het poetsen op de finish, overweeg dan de volgende

Controleer de lak om te zien of een bepaalde vlek wordt opgeroepen. Lees het etiket voor droogtijden en hoeveel lagen toe te passen. Breng twee, bij voorkeur drie lagen urethaan lak met behulp van een goede kwaliteit natuurlijke borstel. Tussen de lagen nat zand de finish. Wrijf het oppervlak tot het glad aanvoelt. Veeg eventuele resten en breng de volgende laag. Wees voorzichtig aan de randen van de tafel, zodat lak druipt niet of lopen langs de zijkanten. Voor de finishing touch, wrijven langs de tafel met behulp van een dunne pasta van Rottenstone. Laat de finish droog voor een week voor polijsten met een harde wax of lamswol pad.

De voltooiing van dit project geeft je een mooie toevoeging aan uw huis. Het is een uiting van vakmanschap u en uw gezin zal trots op te zijn.