het bouwen van een stacaravan dak

Build End Frames

Build Rest van de Rafters

Lay Down triplex en dakleer

Installeer Gordelroos en Soffit

Het bouwen van een stacaravan dak is best gedaan over het bestaande dak. Dit geeft je zowel een plafond en een barrière tussen uw leefruimte en de extreme kou, hitte en regen te geven. Dit kan maken voor een aantal goede isolatie en luchtbeweging;. Een stacaravan dak dan is in principe op dezelfde manier zou je een dak op een houten frame constructie verhogen gebouwd.

Beginnen met het opbouwen van uw dak door te beginnen aan elk uiteinde. Bouw het frame met behulp van de 2-door-6 balken en een 2-voor-10 top stringer. U vindt er diverse top stringers nodig, maar je moet beginnen met het laatste frame eerste. Dan overlappen de stringers met 6 inches om het traject van de ene kant naar de andere te voltooien.

Neem de tijd met deze stap om ervoor te zorgen dat de voor-en end frames zijn vierkant en niveau. U kunt deze dak frames gebruiken als sjablonen voor het snel bouwen van de anderen. Neem de tijd om een ​​kader voor uw dakbedekking-niet bouwen maar bestrijken een dakspant van de stringer naar de rand van uw stacaravan dak. U vindt er een veel kracht en stabiliteit te verliezen.

Als u gebruik maakt van een van de andere frames als een sjabloon, gebruik dan een groot stuk triplex en schroot blokken van hout voor de hoeken. Zodra je ze in de plaats, gewoon lay-out van de spanten voor het frame. Gebruik spant hangers om snel te monteren elke spant frame. U zult genoeg moet één frame te plaatsen om de 16 inches op centrum.

Met behulp van 1/2 inch multiplex, leggen de mantel over de hele dak. Knip rond openingen voor de ventilatieopeningen dak en sanitair. Zodra het omhulsel geïnstalleerd is en veilig, lay-out van het dakleer, nieten aan de mantel.

Vanaf de rand van het dak, start de aanleg van het dak gordelroos, beveiligen ze met dakbedekking nagels. Maak een krijtlijn om ervoor te zorgen dat de eerste rij is vlak en recht. Zodra de eerste rij is aangelegd, de rest van het dak gaat heel snel.

Dop boven het leggen van de shingles boven elkaar de gehele lengte van het dak. Installeer de binnenwelvingen om af de onderkant van de spanten, en je hebt een nieuwe, langdurige huis dak mobiel.